Öncelikle Sa arkadaşlar,
exper karizma adlı laptopum var ve ekran donma sorunu yaşıyorum.
Öncelikle bilgisayar ısındığı zaman, driverlar yanlış olunca, ramler uyumsuzsa gibi genel terim cümleler kuracak arkadaşlara teşekkür ederim ama önceden böyle bir sorunum yoktu yanı ramlerde sorun yok bilgisayar ısısını ölçen programlada ölçtüm sıcaklığıda gayet normal fanları filanda temizledim ve driverlarıda ekran kartının kendi sitesinden indirip kurdum..
Yani düşündüğüm tek şey ekran kartına birşey olmuş olabilir mi? ekran kartı sorununu çözmeye çalışırken çok uğraştım zorlanmadan dolayı falan böyle bir sorun ortaya çıkmış olabilir mi? ve bu problemi çözmek için neler yapmalıyım bana yardımcı olursanız minnettar olurum..
Şimdiden herkese teşekkürler
SDN ekibine güveniyorum.
exper karizma adlı laptopum var ve ekran donma sorunu yaşıyorum.
bilgisayarı 2. el aldım ve aldığım zamanlarda pek sorunu yoktu ancak sonra oynadığım oyuna yetersiz kaldığını düşünerek driverlarını güncellemek istedim ve baya bir sorun yaşadım ancak sonunda bugün o sorunu hallettim(doğru driveri yüklesem de ekran çok yavaştı hiç bir oyunu oynayamayacak duruma gelmiştim sonunda ekran kartının paylaşımlı oldugu aklıma geldi ve bios ayarlarından 128 yazan yeri 256ya çıkardım nispeten düzeldi ama yaşadığım donma sorunlarını düzeltemiyorum ve sizlere başvurdum..
Bilgisayarda bazen 2 internet sayfası açtığımda bile ekranda donma problemi yaşıyorum az önce bilgisayar yine dondu reset attım ve googleye girdiğimde dondu tekrar reset attım yine googleye girdim yine dondu yani bilgisayarı o kadarda zorlayacak birşey yapmıyorum ama çok kötü durumda.Öncelikle bilgisayar ısındığı zaman, driverlar yanlış olunca, ramler uyumsuzsa gibi genel terim cümleler kuracak arkadaşlara teşekkür ederim ama önceden böyle bir sorunum yoktu yanı ramlerde sorun yok bilgisayar ısısını ölçen programlada ölçtüm sıcaklığıda gayet normal fanları filanda temizledim ve driverlarıda ekran kartının kendi sitesinden indirip kurdum..
Yani düşündüğüm tek şey ekran kartına birşey olmuş olabilir mi? ekran kartı sorununu çözmeye çalışırken çok uğraştım zorlanmadan dolayı falan böyle bir sorun ortaya çıkmış olabilir mi? ve bu problemi çözmek için neler yapmalıyım bana yardımcı olursanız minnettar olurum..
Şimdiden herkese teşekkürler
SDN ekibine güveniyorum.