Soru EKPSS Atanmak için Neler Gerekir? Ve Torpil var mıdır?

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Arkadaşlar başlıktada sorduğum üzere yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Ohoo torpil'in torpil²³⁴³⁹⁸⁶⁶⁵⁴³² gerekiyor hemde kardeşim gerekenler ise vallahi bir önceki yıl sınava girdim gayet tabi heyet raporu, öğrenim durumunu gösteren ÖSYM belgesi ve sınav harcını ödediğine dair bir makbuz ile ÖSYM bürosuna gidiyorduk sanırım. Yine bir Google dan bak derim tabi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
E-KPSS'sinde ben mülakat yok diye biliyorum nerde torpil yapılacak ?

E-KPSS'de kaç puan alırsan puan üstünden merkezi atama oluyor. Merkezi atamada da nasıl torpil olacak.

Sen 90 puan aldın diyelim gidip oraya torpille 80 alan adamı atayamazlar.

Not: Tabii o başvurduğun yerin şartlarını sağlaman lazım.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
E-KPSS'sinde ben mülakat yok diye biliyorum nerde torpil yapılacak ?

E-KPSS'de kaç puan alırsan puan üstünden merkezi atama oluyor. Merkezi atamada da torpil olacak.

Sen 90 puan aldın diyelim gidip oraya torpille 80 alan adamı atayamazlar.

Not: Tabii o başvurduğun yerin şartlarını sağlaman lazım.
Şöyle ki hocam puan üzerinden düşünme illa adam insülin kullanıyor misal engelli raporu çıkarttırıyor. 90lık 96lık engelli insanlar atama beklerken 50 ile 60 ile veya kurra usulü yerleşiyor kamu kurumlarına. Çok oluyor bu. Partisine göre değil hemde adamına göre.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Şöyle ki hocam puan üzerinden düşünme illa adam insülin kullanıyor misal engelli raporu çıkarttırıyor. 90lık 96lık engelli insanlar atama beklerken 50 ile 60 ile veya kurra usulü yerleşiyor kamu kurumlarına. Çok oluyor bu. Partisine göre değil hemde adamına göre.

Adam engelli değildir heyet raporuyla engelli raporu alıyordur o ayrı bir şey. O usulsüzlük resmen. Ama sen puanını alıp başarılı olduğun halde TORPİL ile senin önüne nasıl geçecekler onu söyler misin bana ? Merkezi atama olduyğu yerde.

Not: Engelilikte alt sınır yüzde 40 değil mi zaten ? Onların atanması torpile girmez ki. Engeli yüzde 80-90 olana öncelik diye bir kanun yok sonuçta. Onunda diğer adam kadar hakkı var sonuçta. Kura üsülü yerleşmede torpile girmez o şans işi zaten. Herkesin şansı gene eşit orada.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Adam engelli değildir heyet raporuyla engelli raporu alıyordur o ayrı bir şey. O usulsüzlük resmen. Ama sen puanını alıp başarılı olduğun halde TORPİL ile senin önüne nasıl geçecekler onu söyler misin bana ? Merkezi atama olduyğu yerde.

Not: Engelilikte alt sınır yüzde 40 değil mi zaten ? Onların atanması torpile girmez ki. Engeli yüzde 80-90 olana öncelik diye bir kanun yok sonuçta. Onunda diğer adam kadar hakkı var sonuçta. Kura üsülü yerleşmede torpile girmez o şans işi zaten. Herkesin şansı gene eşit orada.
Ne diyelim o zaman işte böyle Ali Cengiz oyunları çevirenler mi diyelim işte haksız hukuksuz iş yapan soytarılar var yani.. torpil dedim adına ben

Nota cevap; Olur mu hocam var engel oranına göre öncelik, Medeni hal, yaş, dil bilgisi bunlara bakılıyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ne diyelim o zaman işte böyle Ali Cengiz oyunları çevirenler mi diyelim işte haksız hukuksuz iş yapan soytarılar var yani.. torpil dedim adına ben

Torpilin tanımı o olmuyor işte

( Ohoo torpil'in torpil²³⁴³⁹⁸⁶⁶⁵⁴³² ) Sen şunu yazmışın benim cevabım bu ifadeye. Eğer gördüğün bildiğin haksız yere engelli raporu alıp atanmış birisi varsa şikayet et geriye dönük maaşıda alınsın faizi ile birlikte ama sen kulaktan dolma 1-2 örnek üstünden her şey torpilli herşey böyle gibi lanse ediyorsun.

İnsanın olduğu her yerde bir hinlik bir cinlik yapmaya çalışanlar illaha olacaktır ama yüzde 90 EKpss'den yüksek puan alan birisi merkezi atama ile atanır. Tabii şartları sağlıyorsa. Atıyorum görme engelli birisi her yere atanamaz veya fiziki engeli olan birisi her yere atanamaz.

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Torpilin tanımı o olmuyor işte

( Ohoo torpil'in torpil²³⁴³⁹⁸⁶⁶⁵⁴³² ) Sen şunu yazmışın benim cevabım bu ifadeye. Eğer gördüğün bildiğin haksız yere engelli raporu alıp atanmış birisi varsa şikayet et geriye dönük maaşıda alınsın faizi ile birlikte ama sen kulaktan dolma 1-2 örnek üstünden her şey torpilli herşey böyle gibi lanse ediyorsun.

İnsanın olduğu her yerde bir hinlik bir cinlik yapmaya çalışanlar illaha olacaktır ama yüzde 90 EKpss'den yüksek puan alan birisi merkezi atama ile atanır. Tabii şartları sağlıyorsa. Atıyorum görme engelli birisi her yere atanamaz veya fiziki engeli olan birisi her yere atanamaz.
Hocam hadi burada tartıştıklarımızıda geçtik. Güvenlik Soruşturmasına vb. şeylere takılma falanda var mı?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hocam hadi burada tartıştıklarımızıda geçtik. Güvenlik Soruşturmasına vb. şeylere takılma falanda var mı?

Güvenlik soruşturmasına sakıncalı bir durumun varsa takılırsın tabi.

Hatta sosyal medya paylaşımlarından Cumhurbaşkanına devletine milletine dini değerlere flan hakaret ediyorsan kesin takılırsın. Memuriyetin yanar veya kamuya almazlar.

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Güvenlik soruşturmasına sakıncalı bir durumun varsa takılırsın tabi.

Hatta sosyal medya paylaşımlarından Cumhurbaşkanına devletine milletine dini değerlere flan hakaret ediyorsan kesin takılırsın. Memuriyetin yanar veya kamuya almazlar.
Sosyal Medya paylaşımlarını geçtim. örn. Buradan bahsedecek olursak ne biliyorsunuz burası hakkında.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401