Ekonomiyi halk mı kurtarır ? Devlet mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F1kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Gene reis çıkmış diyor ki

''Yastık altındaki doları, eurosu vs olan tl ye çevirsin. ''
''Faiz lobisi üzerimize yükleniyor ''

Ben artık bıktım usandım bunu anlatmaktan. İnsanlar hayal içinde yaşıyor. Çoğu insan din politikası üzerinden yönetilmekte. Gerçekler görmüyorlar. Araştırmıyorlar.Okumuyorlar. Doğru bilgiyi öğrenmiyorlar. İşlerine gelenlerle mutlu mesut yaşıyorlar.

Şu halimize bakın. Ekonomi o kadar kötü ki ''ÜLKEYİ YÖNETEN ADAM, EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN YASTIK ALTINDAN MEDET UMUYOR'' ben daha ne diyim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yastık altındaki paranızı TL'ye yatırın

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Devlet Kordine eder.
Halk çalışır.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ama burada bir sıkıntı çıkmış gibi duruyor.
Birileri işini yapmıyor gibi.

Son düzenleme:

Yavuzb

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
Reaksiyon puanı
10
Sorun Dolar veya Euro değil ki yastık altındaki paralar bizi kurtarsın. Sorun "Tl" değer kaybı. Azerbaycan parası da Tl karşısında değerleniyor Dolar da... Ülkenin merkez bankası yıllardır hükümet tarafından halkın işine gelecek şekilde sıkıştırılırsa ve işini yapamazsa ülkenin parasının değerinin dengelenmesi söz konusu olamaz. Umalım da girdiğimiz krizden sağlam çıkabilmemiz için doğru tercihler yapılsın.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Devlet Kordine eder.
Halk çalışır.

Ama burada bir sıkıntı çıkmış gibi duruyor.
Birileri işini yapmıyor gibi.

Sıkıntıdan daha büyükleri var. Mesela kriz, iflasın eşiği gibi.

Sorun Dolar veya Euro değil ki yastık altındaki paralar bizi kurtarsın. Sorun "Tl" değer kaybı. Azerbaycan parası da Tl karşısında değerleniyor Dolar da... Ülkenin merkez bankası yıllardır hükümet tarafından halkın işine gelecek şekilde sıkıştırılırsa ve işini yapamazsa ülkenin parasının değerinin dengelenmesi söz konusu olamaz. Umalım da girdiğimiz krizden sağlam çıkabilmemiz için doğru tercihler yapılsın.

Özgür olan bir kurumu devlet tekeline bağlamak isterlerken eline ayağına dolandı. Sonra da bunun cezasını halk çekiyor. Vergi dağları ile

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...