Soru Eklentiler

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Android telefonlarda,tek bir uygulama ile tüm arama motorları,you tube,e-posta vb....gibi programlarda ve uygulamalarda reklamları engelleyen bir uygulama, bir eklenti varmı?

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Öyle bir uygulama eklenti bilmiyorum, olduğunuda sanmıyorum. Ama tarayıcı olarak Brave veya Opera kullanabilirsin. Reklam istemiyorsan bu gibi sitelerden rahatsız olmuyorsan girip izleyebilirsin.

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Hayır öyle bir şey yok. Zamanın da araştırmıştım bayağı ama bulamadım. Sadece tarayıcıda reklamları engelleyen browserlar var.

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Hayır öyle bir şey yok. Zamanın da araştırmıştım bayağı ama bulamadım. Sadece tarayıcıda reklamları engelleyen browserlar var.
Peki chrome'a nasıl reklam engelleyici eklentisi yapabilirim?

Reaksiyon puanı
1,766
Android telefonlarda,tek bir uygulama ile tüm arama motorları,you tube,e-posta vb....gibi programlarda ve uygulamalarda reklamları engelleyen bir uygulama, bir eklenti varmı?
Öyle birşey bilmiyorum da youtube gibi bir uygulama var melo müzik isminde. YT da ki videoları sesli veya video şeklinde indirebiliyorsun ve reklamsız izleyebiliyorsun (ama uygulama içinde reklam çıkıyor sadece videolarda reklam yok)

___Melissa

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Rootlu ve rootsuz telefonlar için Adaway, Blokada bu ikisi rootsuz arkaplanda VPN gibi çalışır bir nevi tünel görevi görür ancak VPN değildir. Yok diyenlere bakmayın. Telefonda, uygulamada her yerde, %90 reklam ve hatta izleyicileri engelliyor.

Rootlu şekilde adaway kullanmak daha iyi ancak root hakkında bilginiz yoksa denemeyin.

Eklenti olarak, tarayıcı Firefox yükleyin, Ublock origin eklentisini ayarlardan eklentiler kısmından bulup kurun. Chrome kullanmayın onun yerine, Brave kullanın kendi reklam engelleyicisi var ama yeterli gelmeyebilir. Kiwi browser var ve ona da Ublock origin kurup reklamsız kullanırsınız.

YouTube için YouTube Vanced uygulamasını kurun, reklamsız keyfini sürün. (Playstoreda yok, tarayıcıdan vancedapp yazıp ilk siteye girin)

Ayrıca YouTube'daki her şeyi istenilen kalitede ve müzik veya video şeklinde indirmek/dinlemek/izlemek için
ymusic.io sitesinden uygulamayı indirip kullanın.

Umarım yardımcı olmuşumdur. ??