Celal çakır
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 28
500-800 tl klavye,mouse,kulaklık önerilerinizi bekliyorum klavye mekanik olursa sevinirim
500-800 tl ye hepsi dahilmi yoksa tek tek 500-800 tl arası mı500-800 tl klavye,mouse,kulaklık önerilerinizi bekliyorum klavye mekanik olursa sevinirim
ayn hocam öyle galibaCooler Master MK110 Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Cooler Master MK110 Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trCorsair Ca-9011195-Eu Hs35 Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Corsair Ca-9011195-Eu Hs35 Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.trEn Ucuz Bilgisayar Mouse Modelleri - %25 İndirim
En ucuz ve kaliteli Bilgisayar Mouse markaları, Logitech, Microsoft'u en uygun fiyatlarla hepsiburada.com'dan satın alabilirsiniz.www.hepsiburada.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani her parça için 800Tl bütçeniz mi var? Mesela klavye 800, mouse 800 gibi.
Bu markaların hepsi de bilindiktir. Eğer toplam bütçeniz 800TL ise bunlardan başka alternatif yok.Bilindik markaları tercih etmek istiyorum. Steelseries,HyperX,razer, vs vs
hayır hocam bir parça için 500-800tl bütçesi var tek tekBu markaların hepsi de bilindiktir. Eğer toplam bütçeniz 800TL ise bunlardan başka alternatif yok.
o fare bizzat kullanıyorum çok sağlam güzel bir model fiyatına göreCM MK750
G502 Hero
Razer Kraken TE
Klavye ve kulaklık bizzat kullandığım ve tavsiye ettiğim ürünlerdir. Fare zaten kendini kanıtlamış bir model.