leonidas90
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar ben bu sene ÖSS şeysine girdim ancak düşük bir puan alarak sadece şansımı denemiş olmak için ilk tercihlerde uçuk kaçık şeyler yazdım.Malumunuz hiç biri tutmadı
Şimdi ek tercih mevzusuna başvurdum bu sefer daha makul yerler yazdım kaç gündür dua ediyorum inşallah tutar.Sormak istediğim şu;
Benim 4.Tercihimde Malatya da bir mühendislik dalı var.Ancak bugün ÖSYM nin hazırladığı bir klavuz gördüm uzun uzun inceledikten sonra şöyle bir maddeye rastladım.-İlk yerleştirme sonucu kontejyanı dolan bölümlerin, kayıt yaptırmayan öğrenciler tarafından oluşan açıklarında,ilk yerleştirmede oluşan en düşük puanı geçmem gerekiyormuş.Aksi takdirde boşda olsa bu bölümü tercih edemezmişim.
Bende ''Burası boş kalmış belki tercih etmezler'' deyip atladım bodoslama
Şimdi benim sadece bu 4. tercihim mi geçersiz sayılacak yoksa bütün tercihlerim mi yanacak? Acil cevaplarınızı bekliyorum korkudan elim ayağıma dolaşmaya başladı

Şimdi ek tercih mevzusuna başvurdum bu sefer daha makul yerler yazdım kaç gündür dua ediyorum inşallah tutar.Sormak istediğim şu;
Benim 4.Tercihimde Malatya da bir mühendislik dalı var.Ancak bugün ÖSYM nin hazırladığı bir klavuz gördüm uzun uzun inceledikten sonra şöyle bir maddeye rastladım.-İlk yerleştirme sonucu kontejyanı dolan bölümlerin, kayıt yaptırmayan öğrenciler tarafından oluşan açıklarında,ilk yerleştirmede oluşan en düşük puanı geçmem gerekiyormuş.Aksi takdirde boşda olsa bu bölümü tercih edemezmişim.
Bende ''Burası boş kalmış belki tercih etmezler'' deyip atladım bodoslama