Ek İş Tavsiyesi

maria2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 27 yaşında görüntü yönetmeniyim. Kameramanlık okudum, yönetmenlik eğitimi aldım. Bunun yanında zaten fotoğrafın tüm tekniğine hakimim. Ancak gel gelelim ülkemiz şartlarında işimi yapmam için henüz yeterli çevreye ve bağlantılara sahip değilim. Tv'lere, produksiyonlara v.s giriyorum onlarda da ücretimi alamıyorum.

Hayatımı idame ettirmem için veri girişi ya da benzeri işler aramaktayım. Daha önce bu tarz işler yaptım ve hiç gocunmuyorum. Parttime ve sözleşmesiz olacağı için de hem benim hem iş verenin yararına olacağını sanıyorum.

İstanbul Anadolu yakasındayım. Sizlerin de tavsiyelerine ihtiyacım var. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Alakası yok ama tavsiye olarak Özel Güvenlik Görevlisi olabilirsin

maria2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özel güvenlik için sertifika, silah ruhsatı, belli bir deneyim istediklerini zannediyorum. Özel güvenliklere saygım olmakla birlikte önerin için sana da teşekkür ederim.

MrBronze

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana göre git bi Bilgisayar'cıda işe başla :) Hem tecrübe kazanırsın hemde ilerde bi bilgisayar teknisyeni olma şansın var tabi setifikayı kazanırsan :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Özel güvenlik ve sertifikasız da ise başlayabilirsin bazı şirketler ise başlatıp eğitime kaydettiyorlar Tabi düşük maaş ile sertifikayi aldıktan sonra maaşını yükseltiyor lar.Diğer ise deneyim gerektirmiyor hani Orta okul ve üstü mezuniyet olanlar sertifika alabiliyorlar .Çalışma şartları genelde 2 gündüz 2 gece 48 saat izin olarak uygulanıyor .Her bir nöbette 12 saat nöbet tutulur . Ilgileniyor isen daha fazla detay anlatabilirim!

MrBronze

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özel güvenlik ve sertifikasız da ise başlayabilirsin bazı şirketler ise başlatıp eğitime kaydettiyorlar Tabi düşük maaş ile sertifikayi aldıktan sonra maaşını yükseltiyor lar.Diğer ise deneyim gerektirmiyor hani Orta okul ve üstü mezuniyet olanlar sertifika alabiliyorlar .Çalışma şartları genelde 2 gündüz 2 gece 48 saat izin olarak uygulanıyor .Her bir nöbette 12 saat nöbet tutulur . Ilgileniyor isen daha fazla detay anlatabilirim!
Bence neguvon'un dediği doğru :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Fotoğrafın her tekniğine sahibim demişsin. Fotoshop kullanmayı da biliyorsundur belki. Bir fotoğrafçıda güzel işler çıkartabilir ve kendini daha da geliştirebilirsin.

maria2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana göre git bi Bilgisayar'cıda işe başla :) Hem tecrübe kazanırsın hemde ilerde bi bilgisayar teknisyeni olma şansın var tabi setifikayı kazanırsan :D

Sanırım herhangi bir bilgisayarcıya "ben geldim" diye söyleyebilirim. Kısa dönem ve yükselmeden kısa vadeli iş arıyorum. Teşekkür ederim.

Askerliğimi zor şartlar altında yaptım ve artık bir daha üniforma giyip hizmet etmek istemiyorum. Teşekkür ederim.

Zamanın varsa Bilgisayar başında da para kazanabilirsin

Ben size mesaj yollayamadım ancak bana bu konuda biraz bilgi verirseniz teşekkür ederim.

Fotoğrafın her tekniğine sahibim demişsin. Fotoshop kullanmayı da biliyorsundur belki. Bir fotoğrafçıda güzel işler çıkartabilir ve kendini daha da geliştirebilirsin.

Ben görüntü yönetmeniyim, tam olarak fotoğrafçı sayılmam. Türkiyede de fotoğrafçılık düğün ve moda sektöründe daha etkilidir. Herhangi bir stüdyo beni çok kısıtlayabilir. Teşekkür ederim.

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternet üzerinden para kazanma işine hiç girmeyin, onca makaleyi okuyup anca kafanızı karıstırırsınız :)Anket doldurma siteleri vb. Bunlar saçmalıktan ibaret, insanları yoluyorlar sadece. Eger satıs ortaklıgı olarak yapmak istersen, ilk önce iyi bir web siten olması lazım, ziyaretci sayısı yüksek olması kaydıyla :). Bir de hazır para gerektirir o işler. Hiç bulasma yani.

DemonOfTheFall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak bende fotoğrafçılık okudum anlıyorum seni. frametürkiye evinde (belki biliyorsundur) görüntü yönetmenliği yaptım yalnız antalyaya bir kez geldikleri için devamlılığı olmadı. program bitti iş bitti. her neyse gel gelelim canımcım gireceksin mağza sektörüne yüzün gözün de güzelse, konuşmayıda biliyorsan alırlar. mağza sektörü dedim de o kadar açılma ispanyol bazlı firmalar var güzel de maaş veriyolar bi dene derim

maria2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet üzerinden para kazanma işine hiç girmeyin, onca makaleyi okuyup anca kafanızı karıstırırsınız :)Anket doldurma siteleri vb. Bunlar saçmalıktan ibaret, insanları yoluyorlar sadece. Eger satıs ortaklıgı olarak yapmak istersen, ilk önce iyi bir web siten olması lazım, ziyaretci sayısı yüksek olması kaydıyla :). Bir de hazır para gerektirir o işler. Hiç bulasma yani.

Söyledim ya eğer benim için aylar, yıllar alacaksa zaten o kadar vaktim olamayacaktır. Bir şekilde iş bir yerler çıkacak ama geçici süreliğine idare edebilecek, şeyler lazım. Teşekkür ederim.

bak bende fotoğrafçılık okudum anlıyorum seni. frametürkiye evinde (belki biliyorsundur) görüntü yönetmenliği yaptım yalnız antalyaya bir kez geldikleri için devamlılığı olmadı. program bitti iş bitti. her neyse gel gelelim canımcım gireceksin mağza sektörüne yüzün gözün de güzelse, konuşmayıda biliyorsan alırlar. mağza sektörü dedim de o kadar açılma ispanyol bazlı firmalar var güzel de maaş veriyolar bi dene derim

Ben İstanbul'dayım belki belirtemediğim onlarca şey var. Bizim sektörde olduğunda gideyim kameramanlık haricinde bir şey yapayım bile diyemiyorsunuz. Herkes işine yeteri kadar sahip çıkıyorken zaten böyle birşey yaptığımda meslekle dalga geçmiş gibi olurum. Mağaza sektöründen ziyade söylediğim gibi veri girişi gibi şeyler olursa benim için de daha iyi olacaktır. Hem şu da var cv ile başvurduğum birçok yer bana "bizim için çok fazlasınız" derken cv yi küçültüp nitelikleri azalttığımda ise "bizim için yeterli değilsiniz" gibi cevaplar aldım. Zaten tezat şurda ki tvde, sinemada ya da en basiti nitelendirilen video işinde kağıt ya da dijital ortamda cv denen şeyi kimse kaale almaz - ki işe alım süreçlerinde bulunduğum tv kanalında biz cv yi kaale bile almıyorduk. Özel mesaj gönderirseniz bazı şeyleri daha net açıklayabilirim, benim sistemde mesaj hakkım yok.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
bence bir online alışveriş (özellikle oyun içi para satan sitelerde) pc başında Gold bar, m vs.. teslimatı yapabilirsin.Ve ya alışveriş sitelerinde Canlı destek ekibine girebilirsin.

DemonOfTheFall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sektör öyle bende tanıdık aracılığıyla girdim cvyle değil. Burda bi kaç bölge kanalına cv de verdim yalnız alım var maaş yok öyle de bişey :)) Özel mesaj hakkım benim de yok malesef. Dostum sadece şunu diyeyim bende şu an mezun olduğum bölümle ilgili çalışmıyorum, çalışamıyorum biz bu ülkede "hobi" olarak okuduk malesef. Sana tavsiyem ille kameramanlıktan vazgeçmicem ben diyorsan küçük bölgelerde çalış, antalyada free takılan arkadaşım var ihadan çağırmışlardı istanbula gel diye de biraz fazla sakallı oldukları için gitmemişti

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Shift deleteye ortak olmak lazım , Sevgili Mod'larım Facebook gibi halka açılmayı öneriyoruz :)