Ehliyet Sınavı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALENDEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
en garanti E ehliyeti ne olur ne olmaz e ehliyetin avantajı çok....

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
İlginize çok teşekkür derim. Çok memnun oldum.

Arkadaşlar, inşallah yarın sürücü kusuna gidip işlemleri başlatacağım. Rabbim nasip ederse.

Ama, E ehliyeti konusunda kararsızım, özellikle ücreti fazla ve ben öğrenciyim. Bir diğeri ise; araç kullanmayı meslek olarak yüretmeyeceğim. Sadece bir otomobil kullanmayı planlıyorum. Bilmiyorum E sınıfı almamın gerekliliği var mı?

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Sınav için değil birilerinin hayatıyla oynamamak için derslere gidiniz.5 haftada ehliyet verip usta şöförler çıkartmanın açısını yaşıyor bu millet.

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
alalı çok olmadı benim b sınıfı aldım zormuydu hayır derslere katılmadım ama bazı insanı okuyarak bazı insan ise görerek kimi ise dinleyerek daha çabuk öğrenir
ben gitmedim kitabı okudum bikaçgün test çözdüm yettide arttı ama kursa gitmeninfaydası yokmu ttabikide var okul gibi düşün
devamsızlıktan bişy olmuyo
ayrıca e sınıfı bana biraz garip geliyo sırf kamyon kullanıcam diye e sınıfı almak saçma boa para sarfiyatı sen altına kamyon otobüs almıcan herhalde servis şförlüğüde yapmıcana göre sorun yok b sınıfı yeterde artar bile
ilerde kamyonculuk yada otobüs şöförlüğü yapmak istersen şimdiki parayı ozaman verir yükseltirsin ehliyetini

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Sınav için değil birilerinin hayatıyla oynamamak için derslere gidiniz.5 haftada ehliyet verip usta şöförler çıkartmanın açısını yaşıyor bu millet.

Bu işin ustalarından öğrendiğim kadarıyla kursta alacağın eğitimle çok iyi araç kullanmam mümkün değil. Bu senin kursun dışında göstereceğin çaba ve özveri yeteneğine bağlıdır, dediler.

Bir de kurslar gerçekten profesyonel eğitim verseler bu ücrete iş yapamazlar. Onların ki de günü kurtarmaktan öteye geçmiyor. Çok kaliteli eğitimleri yok.

Devlet acemi veya hiç bilmeyenlerin ehliyet almasını istemiyorsa direksiyon sınavındaki görevlilere dikkat etsin. Ehemmiyet göstersin. Bundan 10 yıllar önce kursa/direksiyon sınavına bile girmemiş binlerce kişinin ehliyet aldığını duymuştuk.

Yani, benim iyi veya kötü şoför olmamda devlet ve kursun büyük katkısı vardır. Biraz da benim çabama bağlı.

Ama sizi temin ederim ki, iyi araç öğrenmeden kesinlikle trafiğe çıkmam, o hassasiyete sahibim.

Saygılar.

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu işin ustalarından öğrendiğim kadarıyla kursta alacağın eğitimle çok iyi araç kullanmam mümkün değil. Bu senin kursun dışında göstereceğin çaba ve özveri yeteneğine bağlıdır, dediler.

Bir de kurslar gerçekten profesyonel eğitim verseler bu ücrete iş yapamazlar. Onların ki de günü kurtarmaktan öteye geçmiyor. Çok kaliteli eğitimleri yok.

Devlet acemi veya hiç bilmeyenlerin ehliyet almasını istemiyorsa direksiyon sınavındaki görevlilere dikkat etsin. Ehemmiyet göstersin. Bundan 10 yıllar önce kursa/direksiyon sınavına bile girmemiş binlerce kişinin ehliyet aldığını duymuştuk.

Yani, benim iyi veya kötü şoför olmamda devlet ve kursun büyük katkısı vardır. Biraz da benim çabama bağlı.

Ama sizi temin ederim ki, iyi araç öğrenmeden kesinlikle trafiğe çıkmam, o hassasiyete sahibim.

Saygılar.

zaten kursa gidince en fazla bikaç saat kullanıyosun arabayı oda eger daha önceden bi deneyiminiz yoksa trafige bile çıkarmadan talim alanında iki tur atıyosunuz bitti
sınav günü arkadaki komisyondan bahsetmek bile gereksiz biri bi tarafa biri bi tarafa tırsıyolar sesleri bile çıkmıyo ben daha önceden kullandığım için arabayı trafige çok çıktım kurs zamanında ama sınav günü sadece 30 sn araba kullanıp 100 üzerinden 100 ile gectim ne yaptım peki en fazla 200 metre yol katt ettim ikinci vitesten yukarı gidicek mesafe bile yoktu binmemle inmem bir oldu bu yeni sistemi aslında beklemekle insan bişy kaybetmez üç kuruş fazldan veriyosunuz ama adam gibide öğretmek zorunda kalıyolar kurslar
bazı hocalar ise tamamen günü kurtarıyolar bir tur attırıp bırakan bile var
araba yetenek ve merak işidir
korkmuyosan arabadan ve seviyosan meraklıysan kolay olur hersey

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
o dedıgnız olay 2012 senesınde olacak Egıtek te calısan arkadas soylemıstı

ıslamaköfte

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bildiğim kadarıyla E sınıfı alabilmek için 23 yaşından gün almış olmak gerekiyor. Tır için ayrıca D alınmalı.

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yaşın tutuyorsa b ehliyetle hiç uğraşma daha sonra değiştirmeye kalksan bi ehliyet parasın daha verirsin o yüzden sen direk e al