Eğlenceli bir insan mısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Bazı insanlar bulundukları ortamı bir anda hareketlendirir, etrafına neşe saçar, kimileri ise en eğlenceli ortamı bile soğutmayı başarır siz hangisiniz?
Eğlenceli bir insan mısınız bakalım bakalım

,

http://www.testler.org/test.php?test=40

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Test Sonucu:Sizin için eglence, limitleri zorlamak degil stres atmak için güzel vakit geçirmek. Örnegin, isten çikip, arkadaslarinizla eglenmeye gidersiniz, ama sabaha kadar dans edip, ertesi gün yorgun argin ise gitmek yerine, eglenceyi normal bir saatte kesip, dinlenmeye de zaman birakirsiniz. Herkese eglenceli bir insan oldugunuzu ispatlamak zorunda degilsiniz.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Test Sonucu:Sizin için eglence, limitleri zorlamak degil stres atmak için güzel vakit geçirmek. Örnegin, isten çikip, arkadaslarinizla eglenmeye gidersiniz, ama sabaha kadar dans edip, ertesi gün yorgun argin ise gitmek yerine, eglenceyi normal bir saatte kesip, dinlenmeye de zaman birakirsiniz. Herkese eglenceli bir insan oldugunuzu ispatlamak zorunda degilsiniz.

Banada aynısını dedi :D Ama Bayanlara yönelik bi testmiş gibi geldi bana biraz :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ben hangisiyim siz cvb verin arkadaslar

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bayanlar için hazırlanmış bir anket sanırım. Barmen falan bizi bozar :D

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ohh Şirine ile Emu kolaya kaçıyolar :D

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sizin için eglence, limitleri zorlamak degil stres atmak için güzel vakit geçirmek. Örnegin, isten çikip, arkadaslarinizla eglenmeye gidersiniz, ama sabaha kadar dans edip, ertesi gün yorgun argin ise gitmek yerine, eglenceyi normal bir saatte kesip, dinlenmeye de zaman birakirsiniz. Herkese eglenceli bir insan

Banada aynısı çıktı:D

atacalipso

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yahu kızlar için desene,
yada barwomen yapın şunu nerde bu devlet :D

sleepless006

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlara katılıyorum bayanlar için hazırlanmış bir test
"arkadaşlarıma göre eğlenceli biriyim ama bana hiç öyle gelmiyo hatta bunalım yaptığımda kızıyolar bu nedenle sen öle sıkıcı değilsin diye ama ben hiç öle hissetmiyorum"
bu da benim görüşüm :)