Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon almadan önce bi oturup kendi kendine şu soruları sorman gerekiyor:
1. Bütçem Z1 Z2 Z2 Z4 hangisi için yeterli?
2. Bana ne gibi özellikleri olan telefon lazım ? İlla 2K ekran 3GB ram 801 veya 805 Snapdragonlu telefonmu istiyorum yoksa birazcık daha üşük özelliklimi?
3. Beni hangi telefon yıllarca idare edebilir?
4. Telefonu ne kadar zaman kullanmak için alıcam?
bu sorulara kendin cevap verirsen bu konuyu açma gereği duymazdın Sony değil tüm markalar devamlı amiral gemi çıkartıyor. 4 ay sonra cıksın veya 1 yıl sonra cıksın sonuç olarak her zaman z2 almıyımda z3 ü bekliyim diyeceksin o yüzden kararını vermen lazım.
Z ile Z1 arasında 10 ay
Z1 ile Z2 arasında 8.5 ay var siz hala 4ayda bir amiral gemisi muhabbeti yapıyorsunuz
Kaldıki yılda 2 amiral gemisi olayını birtek Sony değil HTC , Samsung , LG hepsi yapıyor.
Yılda 1 amiral gemisi tanıtan bi firma istiyorsan tek seçeneğin Appledır.
Geçende biri 6 dedi şimdi de 4 ay korkuyorum yarın biri 2 ayda bir diyecek bir yılda 6 amiral gemisi seneye 15 bin liraya z10 tanitirlar artık doğan mı alsam xperia z10 mu diye de konu açılır
arkadaşlar size bi sony kullanıcı olarak söyleyeceğim tek şey sakın almayın... xperia s kullanıcısıyım 1 yıl dolmayan yazılım desteği çekildi bütün modellerde durun sakın ha şaşıp almayın. nokia 3310 bulun alın ama sakın sony almayın.....