Egemen Korkmaz Fenerbahçe' de

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Beşiktaş ile yollarını ayıran Egemen Korkmaz Fenerbahçe'de... Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çeken Egemen ile anlaştığını duyuran Sarı-Lacivertliler, 30 yaşındaki oyuncuya yıllık 1 milyon 750 bin Euro ve maç başına 15 bin Euro ödeyecek.

13_Y9CZW.jpg

Beşiktaş yönetiminin "Ücretinde indirim yap" teklifine sıcak bakmayan ve 1 milyon 400 bin Euro'luk alacağından vazgeçen, üstüne de 500 bin Euro ödeyerek bonservisini alan Egemen Korkmaz, Fenerbahçe'ye ile anlaşmaya vardı.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe'den kamuoyunu aydınlatma platformuna gönderilen yazıda, "Yapılan görüşme sonucu profesyonel futbolcu Egemen Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme kapsamında oyuncuya verilecek yıllık garanti ücret 1.750.000 Euro, maçbaşı ücret 15.000 Euro'dur" denildi.

Egemen, yarın Medical Park Hastaneler Grubu Göztepe Hastanesi’nde basına açık yapılacak sağlık kontrollerinin ardından, Cuma günü Düzce Topuk Yaylası’ndaki tesislere giderek, sezon öncesi kamp çalışmalarına katılacak.

Geçen sezonun başında Trabzonspor'dan, Beşiktaş'a transfer olan Egemen Korkmaz, Siyah-Beyazlı forma altında 50 maçta, 4 gol atttı. Kariyerine Balıkesirspor'da başlayan 30 yaşındaki defans oyuncusu, sırasıyla Kartalspor, Bursaspor, Trabzonspor ve Beşiktaş formaları giydi.

Kaynak

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence çok iyi transfer, trabzonda da beşiktaşda da çok iyi oynamıştı savunmada.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
96026.jpg

Beşiktaş ile yollarını ayıran Egemen Korkmaz'ın yeni adresi belli oldu.

Tecrübeli futbolcu Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
kaynak

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
vay paramen vay..
bizi bıraktın gittin ya gerisi hikaye..
Adamlığından şüphem vardı oda kalmadı artık:dirol:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hayırlı olsun. umarım ergin ataman transferindeki gibi yorumlar gelmez..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION] gelmişsin :)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Egemenden Kendi Kalesine Gol Bekliyoruz :D:D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Oluyor değil, Beşiktaş'tan ayrılmadan 2 gün önce transfer olmuştu zaten. Aksi halde nasıl 1.5 milyon alacaktan vazgeçip, üzerine bir de 500 kendisi verecek? :)
Beşiktaş bu sezon Türk basketbol tarihindeki en büyük başarıyı yakalayan, aynı sezon üç kapa kazanarak tarih yazan basketbol takımını 10 milyon için dağıttı; hocasını, en iyi oyuncularını ezeli rakibine gönderdi. Bugün futbolda en değerli yerli oyuncusunu yine başka bir ezeli rakibine yolladı göz göre göre... Kim bilir daha ne kayıplar olacak. Para gözün kör olsun.

Beşiktaş taraftarı çok acı çekiyor, hiçbir suçu olmamasına rağmen. ''Keser döner sap döner gün gelir hesap döner'' demişler. Şunu bil ki YD, bu taraftar bu günleri, bu acıları unutmayacak, bir şekilde bugün değilse yarın vereceksin bunların hesabını tek tek. Yazmaya, sövmeye başlasam burdan köye yol olur. Ben de büyük Beşiktaş taraftarı gibi susuyorum şimdilik. Konuşmanın da zamanı gelecek.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Oluyor değil, Beşiktaş'tan ayrılmadan 2 gün önce transfer olmuştu zaten. Aksi halde nasıl 1.5 milyon alacaktan vazgeçip, üzerine bir de 500 kendisi verecek? :)
Beşiktaş bu sezon Türk basketbol tarihindeki en büyük başarıyı yakalayan, aynı sezon üç kapa kazanarak tarih yazan basketbol takımını 10 milyon için dağıttı; hocasını, en iyi oyuncularını ezeli rakibine gönderdi. Bugün futbolda en değerli yerli oyuncusunu yine başka bir ezeli rakibine yolladı göz göre göre... Kim bilir daha ne kayıplar olacak. Para gözün kör olsun.

Beşiktaş taraftarı çok acı çekiyor, hiçbir suçu olmamasına rağmen. ''Keser döner sap döner gün gelir hesap döner'' demişler. Şunu bil ki YD, bu taraftar bu günleri, bu acıları unutmayacak, bir şekilde bugün değilse yarın vereceksin bunların hesabını tek tek. Yazmaya, sövmeye başlasam burdan köye yol olur. Ben de büyük Beşiktaş taraftarı gibi susuyorum şimdilik. Konuşmanın da zamanı gelecek.
senin yüreğini bir kenara bıraktım klavyene şapka çıkartırım Renktaşım Abim Benim!

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Hayırlısı olsun umarım katkı sağlar.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Çok sağol:)

Fenerbahçeli kardeşlerimle (ufak demek isterdim ama değil) büyük bir tartışma olmuştu o yüzden

Bu arada nickimle dalga geçmezsen sevinirim:)
dalga geçmezsen derken? madridli dedim ne var bunda? neden hemen altında bir sorun arıyorsun anlamış değilim.:glare:

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Transfer çalışmaları kapsamında, kadromuza yeni bir isim, milli bir futbolcu daha katıldı: Egemen Korkmaz

Profesyonel Futbol kariyerinde, Bursaspor, Trabzonspor ve son olarak Beşiktaş gibi Süper Lig takımlarında forma giyen milli oyuncu ile 3 yıllık anlaşmaya varıldı.

Egemen Korkmaz, yarın Medical Park Hastaneler Grubu Göztepe Hastanesi’nde basına açık yapılacak sağlık kontrollerinin ardından, Cuma günü Düzce Topuk Yaylası’ndaki tesislerimize giderek, sezon öncesi kamp çalışmalarına katılacak.

Büyük Fenerbahçe Ailesi adına, futbolcumuza hoşgeldin diyor; çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Hayırlı uğurlu olsun.Kadro çok sağlam oluyor.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yapılan görüşme sonucu profesyonel futbolcu Egemen Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Sözleşme kapsamında oyuncuya verilecek yıllık garanti ücret 1.750.000 Euro, maçbaşı ücret 15.000 Euro'dur.

Beşiktaş'tan 1.250 alıyordu sanırım. Bu teklifi duyunca apar topar gitmesi gayet normal bence.

Yolu açık olsun. Fenerbahçe'ye de hayırlı olsun.

Kendi adıma böyle para para diye inleyen oyuncuları Beşiktaş'ta görmek istemiyorum.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

İs böyle geliştiyse ki öyle görünüyor ..
Sozlesmesi devam eden futbolcuyu ayartmak oluyor..
Buda kurallara göre suc...
İlginç ki kimse buna birsey demiyor....

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
aman efendim olur mu öyle şey. bunlar hep 100 yıllık çınarı yıkmak için uydurulan dedikodular. galatasaray olsa ayartmak olurdu, etik dışı olurdu, o ayrı. :)

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION]

bu iki vatandaş yani [MENTION=30137]komoon[/MENTION] ve [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] niye hiç ceza almıyor.
Sürekli ortalığı gerecek ,tartışma çıkartacak yazılar yazıyorlar.
Bakınız yukarıdaki 2 mesaj.
Alan razı veren razı ama bu halde bile tatışacak yer arıyorlar. Belki direk küfür yok ama çok ciddi kışkırtma var.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Gorunen köy kılavuz istemez. Hayırli olsun.

bibooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0

aman efendim olur mu öyle şey. bunlar hep 100 yıllık çınarı yıkmak için uydurulan dedikodular. galatasaray olsa ayartmak olurdu, etik dışı olurdu, o ayrı. :)

Azıcık araştırın bakalım transfer gerçekleşmeden önce Fikret Orman'ın rızası alınmış mı alınmamış mı ? İlla sallamak istiyorsanız ayna karşısındakine sallayın.
[MENTION=251955]Hwoarang[/MENTION] emin ol ceza bile fayda etmez ;)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Para herşeyi satın alır. Gitmesine üzüldüm evet ama adam profesyonel.