Egemen bedavaya Fener'e

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Yobo'nun kulübüyle de anlaşma sağlamayan Fenerbahçe, Türk futbolunun en başarılı savunmacıları arasında gösterilen Egemen Korkmaz'ı renklerine bağlamak üzere.

090620121035184575541_2.jpg

Fenerbahçe'de perde arkasında ilginç transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yobo'nun kulübüyle de anlaşma sağlamayan Fenerbahçe, Türk futbolunun en başarılı savunmacıları arasında gösterilen Egemen Korkmaz'ı renklerine bağlamak üzere.Fenerbahçe'de bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmasa da kulislerde, Beşiktaşlı futbolcunun yeni adresinin Kadıköy olacağı dile getiriliyor. Her şey Beşiktaş'ın Egemen'in aldığı yıllık 1.1 milyon euro'luk ücretinde indirim yapmak istemesiyle başladı.

Ancak Egemen yönetimin kararını kabul etmeyince ipler koptu ve tecrübeli futbolcu bonservisini istemeye karar verdi. İşte bu noktada Fenerbahçe devreye girdi.
İddialara göre sarı-lacivertli yönetim, kendilerine önerilen 29 yaşındaki oyunu için teknik direktör Aykut Kocaman'ın görüşünü aldıktan sonra, "Bonservisi elinde olursa transfer gerçekleşebilir" dedi. Eski takımı Trabzonspor'la da adı anılan Egemen'in bonservisi elinde olması halinde, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe veya Trabzon'a imza atmasının sürpriz sayılmaması gerektiği ifade ediliyor.

kaynak

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bunu yazan ''haberci'' ne içtiyse aynısından istiyorum güzel kafa yapıyor belli ki. Sözleşmesi olan ve parası tıkır tıkır ödenen bir adam nasıl bedavaya gidecek acaba, sallanır da böyle sallanmaz arkadaş.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Öyle bonservisini isteyince al git deniyor muymuş?

Ahmet Dursun 2 sene paf takımla çalıştı sırf tesislere o dönem yasak olan kolayı soktuğu için.

O da isterdi bonservisini giderdi bir yere bedavaya... Artık spor haberleri güldürmüyor bile, eskiden komik haber niyetine okur gülerdik.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Egemen'in fenere gideceğini hiç tahmin etmiyorum

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
600 tirilyon borcu var kulubun :) yavas yavas dagiticaklar takımı insallah kötü bir şeyler olmaz bir fenerbahçeli olarak beşiktaşin şuanki durumu icin üzülüyorum..

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
egemenin gelmesi imkansız.
nitekim fenerbahçe ile egemen i bir arada da düşünemiyorum. :) gelmesin...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Öncelikle b belirteyim ki Fenerbahçeliyim.
Beşiktaş cidden zor bi durumda, umarım kısa zamanda düze çıkarlar.

Egemen bu ülkede yetişen en iyi savunma oyuncularından.

bu transfer ücretsiz veya ücret karşılığı gerçekleşirse Fenerbahçe adına güzel olur. Eğer ki ücretsiz gerçekleşirse Beşiktaş ın zor durumundan faydalanmış gibi olacağız. Bu da hoş bi durum oluşturmaz. Gönlüm egemenin fenerbahcede oynamasını istiyo. İnşallah fair-play çerçevesinde bu transfer gerçekleşir.