Efsane 10 yaşında!

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Türkiye’de ilklere imza atan Kurtlar Vadisi, 10. yılında da yıldızlarını oluşturmaya devam ediyor.

080820121135448779315_2.jpg

Yayınlandığı günden itibaren fenomen haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu, yüzlerce oyuncuyu star yaparak halkın sevgilisi haline getirdi.

İşte yeni sezonda ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yepyeni tanıtım videosu…

[SDNTV2]http://pana.cubecdn.net/Video/tanitim_uzun_4242423.mp4[/SDNTV2]

KAYNAK

serdar daşdelen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok heyecanlıyım arkadaşlar. Merak içinde yeni bölümleri izliyorum. Dizide çalışan bir arkadaşım Çakır'ın tekrar diziyle bir bağlantısı olabileceğini söyledi. Bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çok heyecanlıyım arkadaşlar. Merak içinde yeni bölümleri izliyorum. Dizide çalışan bir arkadaşım Çakır'ın tekrar diziyle bir bağlantısı olabileceğini söyledi. Bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz.

yaparlar bunlar nasıl olsa Polat ölmüyor adama ne kursun işliyor nede roket.Bide yıllar önce ölen adamı tekrardan canlandırırlar olur biter.:):):):)

Her ne kadar toprağımda olsa Polat artık biraz abartılar yani:):):)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
yaparlar bunlar nasıl olsa Polat ölmüyor adama ne kursun işliyor nede roket.Bide yıllar önce ölen adamı tekrardan canlandırırlar olur biter.:):):):)

Her ne kadar toprağımda olsa Polat artık biraz abartılar yani:):):)

polatın ölmesi için atom bombası gerek :D gerçi ordanda kurtulur ama olsun :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çakır yani Oktay Kaynarca, Şaşmaz ailesiyle çalışmaz. O kesin. :) Osman Sınav olsaydı işin başında işler değişirdi.

Ayrıca adamın Ustura Kemal adlı dizisi başlayacak.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ne Oktay Kaynarcası yavv adam öldü nasıl geri gelecek??..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Çakır geri gelecek demiyor ki. Bir bağlantısı olabilir diyor. Adı geçer bişeyi geçer...

serdar daşdelen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar valla haklısınız. Çakır'ın geri gelmesi çok saçma olur. Öldü yani adam sonuçta! Ama diziyi merakla bekliyorum. Kendi günü ve saatinde mi yayınlanacaktı?