Efendimizin kendi el yazısıyla yazılmış mektubu

habibineccar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Resul sevgidir, Resul aşktır, Resul muhabbettir.

Allah Resulü(sav)'e sevgimizi, aşkımızı ve muhabbetimizi canı dilden belirtmek amacı ile sizleri Alemlere Rahmet olan Efendimize mektup yazmaya davet ediyoruz.

arkadaşlarım kutlu doğum münasabetiyle efendimize mektup adlı bir konu açıyoruz önerileriniz var mı başka

(Efendimizin kendi el yazısıyla yazılmış mektubu)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Sağolasın kardeşim...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Çok teşekkürler.Mektuba bakınca çok duygulandım..

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değerli Kardeşim Peygamber efendimmiz ümmi İdi. yani okuma yazma bilmez idi .Sen peygamberimizin el yazması diyorsun .

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
SEn ne diyorsun kardeşim. Hz Muhammed Asm okuma yazma bilmezdi. Onun el yazısı yoktur... Lütfen hemen değiştirin olur mu yaw... Böyle lüp diye konu açılmaz ki....

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
saolasın kardeş konu için.gerçekmi bilmiyorum ama O'nun yazısını bile görmek muhteşem bir duygu oldu akşam akşam.

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu peygamberimizin yalancı peygamber Müseylimeye gönderdiği ve Ubeyy bin Kaab'a yazdırdığı mektubdur. Kendisinin okuma yazması yoktur.

olympus41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biraz sonra ateistler konuya atlayıp "Hani Peygamber okuma yazma bilmezdi bakın gördünüzmü biliyormuş Kuranı da kendisi yazmıştır" derlerse ne cevap vereceksin çok merak ediyorum.
Anlıyorum sevgiden tüm bunla ama sevgimiz zarar vermemeli. Peygamber efendimiz (SAV) okuma yazma bilmezdi. Bu mektup katiplerine yazdırdığı bir davet mektubu olabilir.

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen nerden biliyorsun ki peygamber efendimizin el yazısı oldugunu?