Eee PC Çok Yakında!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Asus Eee PC birçok kullanıcının fiyatı sebebiyle merakla beklediği bir ürün. Boğaziçi Bilgisayar'a sorduk ve geliş tarihi, modelleri ve fiyatları burada açıklıyoruz.

Asus Eee PC ülkemize iki farklı model olarak gelecek. Bu ürünlerden bir tanesi 2 GB depolama alanına sahip olacak ve kamerası bulunmayacak. Diğer model ise 4 GB depolama alanına sahip durumda olacak. Ürünün dağıtıcısı Boğaziçi Bilgisayar'dan aldığımız bilgiye göre ürünlerin geliş tarihi martın üçüncü haftası. Fiyatlandırma konusunda ise en güncel bilgi şu şekilde: 2 GB'lık model 299 dolar + KDV (KDV dahil ~425 YTL), 4 GB'lık model ise 399 dolar + KDV (KDV dahil ~565 YTL) olarak piyasaya sürülecek.

:: Daha önce yayınladığımız Eee PC incelemesi için tıklayın!

Bilgi İçin: Boğaziçi Bilgisayar
SDN - http://shiftdelete.net

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Eee pc satıldı bitti Eeee pc gelecek daha hala Türkiye ye gelecek yahu.

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben bu modeli istiyorum siyah ve 8Gb depo alanı sunandan... Mümkünse tam 500 YTL olsun :) (çok beklerim tabi )hemen alayım...

6817.jpg.JPG

afterdinner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Berkin Bey önceki tanıtım videonuzda (14 Aralık) ürünün Türkiye fiyatının $300 veya $400 artı KDV olacağını tahmin etmiştiniz. Bir dolarla yanıldınız ^^ Şaka bi yana fiyat tahmininizdeki başarınızdan dolayı naçizane tebriklerimi sunuyorum ;)