rover_xp
Profesör
eğer içtiyse şuanda ölmüştur.ama bünyesi dayanıklıysa ölmemiştir daha.belkide şuanda hastanededir.mesajda hastaneye yakınım yazmıştı.Bence çocuk rahmetli oldu.
eğer içtiyse şuanda ölmüştur.ama bünyesi dayanıklıysa ölmemiştir daha.belkide şuanda hastanededir.mesajda hastaneye yakınım yazmıştı.Bence çocuk rahmetli oldu.
Allah böyle ölümü bizlere nasip etmesin. Açan kişinin böyle neden konuyu açtığını ve neden fare zehrini yediğini anlamadım. ?
Annem kanserden öldüğün den beri intigharı düşünüyodum
Allah'ın verdiği canı almak bize nasip olmaz inşallah.Allah böyle ölümü bizlere nasip etmesin. Açan kişinin böyle neden konuyu açtığını ve neden fare zehrini yediğini anlamadım. ?
Inanmiyorumm.belki konu sahibinin kan pıhtılaşmasının durduğu, iç kanama geçirdiği sırada forumda dalgaya vuruluyordur.. Allah korusun.
Amin. Kiracısı olduğumuz bir yere hıyanet edilmez.Allah'ın verdiği canı almak bize nasip olmaz inşallah.
nasıl tanımlayacağım bilmiyorum ama en "kurtuluşu olmayan" intihar şekli belki de.. şimdi intihar şekillerini yazıp karşılaştırmamı beklemiyorsunuz herhaldeInanmiyorumm.
1. Fare zehri cok mantiksiz. Ölmek icin acisiz ve hizli yöntemler varken bunu seçmesi saćma.
2. Eğer yedigi gibi pişman oldu ise hastaneye gitmiş olma ihitimali fazla.
3. Çocuk ise bi bugunune, komsusuna soylemistir.
Trol olmasa bile 15 gram hiç bir şey yapmaz.İnşallah trolldür.
15 gram fare bunyesi icin yeterlidir.Trol olmasa bile 15 gram hiç bir şey yapmaz.
gıt hastaneye!!!!Annem kanserden öldüğün den beri intigharı düşünüyodum ve bu gün gaza gelip 1 avuçtan daha az 15-20 gram farre ilacı ydiem ilk başta ben ne yaptım dedim ve hemen marketten süt alıp 1 bardak içtim öyle oluyordu şu an korkuyorum çok çok hafif bile ağrı yok çok az yemiştim zehirdien zatn üstünde çok zehirli yazıyodu ama çok abartı bir tadı yoktu saat 11 gibi ağzıma attım şu an yozgat/aydıncıkta bir binanın içindeyim sizce ölür mmüyüm hastaneye yakınım
Öyle bir şey olsa aynı nickname ile katılmazdı. Belli ki troll değil.Umarım insanların duyguları ile oynamıyordur
Şuna eminim ki arkadaş Troll, bunu buraya söylüyorum.erken konuşmayın vicdan azabı çekersiniz...
Bence de.Şuna eminim ki arkadaş Troll, bunu buraya söylüyorum.
şuna eminim ki her zaman kesin konuşmak hatadır.Şuna eminim ki arkadaş Troll, bunu buraya söylüyorum.
Bazende ikilem arasında kalmakta hatadır.şuna eminim ki her zaman kesin konuşmak hatadır.