Evet öldü. Tabutuyla dans ediyorlar. ?Beyler arkadaş cevap vermiyor öldü mü ki?
İç kanamaya nasıl yol açar?Fare zehiri iç kanamaya yol açar. Hastane yakınmış zaten. Öyle demişti. Süt de ilaç vazifesi görmez. Tadı da öyle fena değilmiş. Kötü olsaydı zaten fareler yemezdi.
Bu cevaba ağlasam mı gülsem mi bilemedim hocam.
okuyup okuyup gülmüyor, konuyu açtıktan sonra foruma girmemiş.adam bunları okuya okuyo gülüyor hala mesaj yazıyorsunuzz wait, I'm writing a message right now
acaba rahmetli mi oldu Allah korusunokuyup okuyup gülmüyor, konuyu açtıktan sonra foruma girmemiş.
Allah korusun. Öyle bir şey olduysa dalga geçenler ne hissedecek acaba..acaba rahmetli mi oldu Allah korusun
hocam dalga geçmek bi kenara hangi akıl böyle şey yapmayı düşünür? Bence dalga geçenler böyle bir şeye ihtimal vermedikleri için , onlar nasıl olur böyle şey diyorlar, ,fare zehiri içmek nedir diyorlar , ben dahil . Tabi dalga geçmek doğru diğildir . Ama genellikle tröl olduğu sanıldığı için komik yorumlar yapılmış .troll olup olmadığını bilmeden hareket etmeyin..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah korusun. Öyle bir şey olduysa dalga geçenler ne hissedecek acaba..
aslında mantıksal olarak içilmemesi gerekirMantıksal olarak ölür mü arkadaşlar sizce? Az içtiği için bence bir şey olmaz.
Fare zehri hemen öldürmez diye biliyorum.adam 14:50 de mesajı yazıp çıkmış.adam ciddiysede öldü şuanda.trolsede çıkmış gitmiş büyütmeye gerek yok.hem zaten içmiş olsa adam canının derdinde olur neden burda bizimle tartışsın.trolsede yazıp ortalığı karıştırıp çıkmış olabilir.belirsiz yani.
onu bıraktım süd içecem kurtulacam tamam mı dedinse neden içtin onu?BOHOHOHOOHOHTT
Minecraft mi lan bu süt içince geçsin?
Kskskskssk
AdaM manyağın Teki çıktı Riza babbaaaonu bıraktım süd içecem kurtulacam tamam mı dedinse neden içtin onu?
senden manyak çıkmasın o ?AdaM manyağın Teki çıktı Riza babbaaa
yakınını kaybetmek hafife alınacak bir şey değil. bu durumu kaldıran var kaldıramayan var. her annesi ölen intihar etsin demiyorum ama zor bir durum, insan ne yaptığını bilmez.hocam dalga geçmek bi kenara hangi akıl böyle şey yapmayı düşünür? Bence dalga geçenler böyle bir şeye ihtimal vermedikleri için , onlar nasıl olur böyle şey diyorlar, ,fare zehiri içmek nedir diyorlar , ben dahil . Tabi dalga geçmek doğru diğildir . Ama genellikle tröl olduğu sanıldığı için komik yorumlar yapılmış .
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında mantıksal olarak içilmemesi gerekir![]()
acı çektiriyor çektiriyor öldürüyor evet hemen öldürmüyorFare zehri hemen öldürmez diye biliyorum.
bir yerde 2 orta son öğrencisinin birlikte fare ilacı içtiği haberi görmüştüm.içtikten sonra arkadaşlarıyla gezerken fenalaşıp titreyerek ölmüşler.fare zehri içmelerinin üzerinden 1 buçuk saat sonra ölümleri gerçekleşmiş.şuanda ölmüş olması lazım (eğer içtiyse).Fare zehri hemen öldürmez diye biliyorum.
Bence çocuk rahmetli oldu.acı çektiriyor çektiriyor öldürüyor evet hemen öldürmüyor