Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Eser Yenenler'in hazırlayıp sunduğu 'EYS' programının bu haftaki konuğu şarkıcı Edis Görgülü oldu. Yakışıklı şarkıcı, Yenenler'in soruları üzerine samimi itiraflarda bulundu.

Edis'ten 'sahte hesap' itirafı!


"BURADA OTURMANIN TEK SEBEBİ YAKIŞIKLILIK DEĞİL"
Kendisini ekstra yakışıklı bulmadığını söyleyen Edis Görgülü, "Çok yakışıklı, üçgen vücutlu şarkıcılar da var. Ben daha yeni yeni kilo vermeye başladım. Spor yapabilen birisi değilim, aksine yemek yemeyi çok seviyorum. Bu kadar yoğun bir günün içerisinde spora vakit ayıran kişileri de gerçekten tebrik ediyorum. Aslında en önemlisi şöyle bir gerçek var ki burada yakışıklıyım diye oturduğumu düşünmüyorum" dedi.
"MUZA ŞARKI YAZDIĞIMI SANSINLAR"
'Banane' şarkısı hakkında konuşan Edis, "Banane kelimesi birçok dilde 'Muz' anlamına geliyor. Klipte bu kadar çok muzun olmasının nedeni de bu. Aslında hikaye zaten bir muz cumhuriyetinde geçiyor. Fransızcada, Almancada ve şu an hatırlayamadığım birçok dilde 'Banane' kelimesi muz anlamına geldiği için en azından bu insanlar şarkıyı dinledikleri zaman zaten sözleri anlamayacaklar bari muza şarkı yazdığımı zannetsinler" sözleriyle herkese kahkahaya boğdu.


"AİLEM YANIMA YERLEŞİYOR"
Evcil hayvan beslediğini dile getiren Edis, "iki tane kedim var. Onlar şu anda annemle babamla birlikte İzmir'de kalıyorlar. Ailem de mayıs ayından itibaren artık buraya yanıma yerleşiyor. Ailemle birlikte kedilerime de kavuşmuş olacağım. Aslında barınaktan bir kedi daha sahiplenmek istiyorum. O kadar çok turneye gidiyor, o kadar çok çalışıyoruz ki, hayvan evde yalnız kalacak. Bu yüzden sırf sahiplenmek için hayvan sahiplenmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.
"ŞARKI SÖYLEMEK EN BÜYÜK HAYALİMDİ"
Geçen seneye kadar oldukça fazla dizi teklifi aldığını vurgulayan popçu, "Şu sıralar pek dizi ile ilgili proje gelmiyor. Ben sahnede olmayı, dans etmeyi, şarkı söylemeyi seviyorum. Bu benim en büyük hayalimden birisiydi zaten" dedi.
"O KADAR ÇOK KİŞİYİ TAKİP EDİYORUM Kİ..."
Ünlü şarkıcı, Eser Yenenler'in "Sahte hesap kullanıyor musun? sorusuna, hiç düşünmeden 'Evet' yanıtını verdi: O kadar çok kişiyi takip ediyorum ki bazen gerçekten ben de yoruluyorum. O yüzden çok sık kullanmasam da fake (sahte) hesap kullanıyorum.
İNGİLİZCE-FRANSIZCA ŞARKILAR GELİYOR
Yurt dışı projelerinden de bahseden Edis Görgülü, "Şu anda görüştüğümüz büyük firmalar var. Nasipse hayata geçecek bir yurt dışı albüm çalışmamız olacak. İngilizcenin dışında Fransızca gibi birkaç dilde de şarkılar yapacağız. Şimdi bunun tam zamanını söylemek istemiyorum, çünkü o zaman beklenti çok fazla oluyor. Tekrar en doğru zamanda yurt dışına açılmayı ben de çok istiyorum" dedi.

Kaynak: Milliyet
 

Korona

Öğrenci
Katılım
16 Ocak 2019
Mesajlar
51
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
29
Ulan edis çok tatlı bi çocuk ya.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,116
Puanları
113
Ediz mi? Edis mi? diye reklamı var popçu olduğu için dinlemiyorum MetallicaBlack Sabbath forever.
 
Üst