bubbleduff
Öğrenci
Dostlar yakın zamanda kullandıgım Note3 telefonum bozuldu telefon piyasasıyla da pek haşır neşir değilim açıkçası. Sony Z5 tasarımı çok hoşuma gitti fiyatı da son derece uygun ancak ekranı 5.2 inç , Note3 5.7 inç oldugu için elime aldıgımda biraz küçük geldi. Samsung S7 edge istediğim gibi bir telefon ancak edge ekranı oldugu için dayanıklılık konusunda şüphelerim var.Aklıma yatarsa biraz bekleyip 2.200 tl civarına düşünce almayı düşünüyorum ki bekleyebilirim sıkıntı yok.
Edge ekranlar sizce ne kadar işlevsel ve dayanıklılık konusunda diğer telefonlardan geri kalıyor mu ne gibi dezavantajları var?
Z5 günümüzde performans - özellik bakımından ne kadar güncel bi telefon?
Ayrıca Sony'nin tasarımını çok beğeniyorum yeni telefonları ne zaman gelecek?(XZ'nin varlığından haberdarım ama çok parmak izi bırakıyor hoş değil.)
Şu an Z5 alabilirim ama edge ekran sıkıntı çıkarmıyor derseniz bekleyebilirim sıkıntı olmaz
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Edge ekranlar sizce ne kadar işlevsel ve dayanıklılık konusunda diğer telefonlardan geri kalıyor mu ne gibi dezavantajları var?
Z5 günümüzde performans - özellik bakımından ne kadar güncel bi telefon?
Ayrıca Sony'nin tasarımını çok beğeniyorum yeni telefonları ne zaman gelecek?(XZ'nin varlığından haberdarım ama çok parmak izi bırakıyor hoş değil.)
Şu an Z5 alabilirim ama edge ekran sıkıntı çıkarmıyor derseniz bekleyebilirim sıkıntı olmaz
Cevaplar için şimdiden teşekkürler