• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ecevit'in diyeti

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Ofiste yapılı arkadaşlarımızın sayısı epey fazla. Bu kişiler arasında Ecevit bir numara.

Herkes evlenmeden önce diyete girerken Ecevit, evlendikten sonra diyet yapmaya başladı. Öğle yemeklerinde arkadaşlarımıza eşlik etmemeye de başladı. Marketten garip garip yiyecekler alıp geliyor.

Ahmet (izlediğiniz videoları size ulaştıran arkadaşımız) de feci bakıyor Eco'ya.

Avına odaklanan avcı gibi bakmış Ahmet Abi. :D

Can boğazdan gelir demişler Ecevit Abi. Sen yemene bak. :)

Müthiş bi poz yanlız :D Hem diyet de neymiş ye gitsin ya :biggrin:

Diyet işe yararsa danışırız kendisine:)

Ecevit abi özel taktikler öğrenirsen banada yardımcı ol benimde başım dertte kilolarımla :)

Ben kilomu koruyorum, bilakis biraz almak lazım..
Oruç tutsun zayıflar Mr Bıktım :)

Yiyor onları diyet ayağına 1 ay, tek porsiyon iskendere bakar o göbek :)

Birde öğün araları acur bucur atıştırmak kilo aldırır.
Düzenli ve öğün yemeğine alışılmalı..

valla ben hiç kilo alamıyom :) hatta 1 yıl boyunca aldığım yaklaşık on kiloyu ramazanda verdim bile :D kilo nasıl alınır ?? arkadaşlar :D

Şu 3 günlük dünyada ne diyeti ya.:D

Ecevit abi süpersin ya insan evlenmeden önce yapar evlendikten sora ne diyetiymiş o :D

bu diyetl, halimi diyicem ama değidir herhalde eger diyetle byle oluyosa bence diyet yapmasın
:D:D
hani sumo diyeti diye bişy varyaa bu diyette öyle galiba:D:D
36 beden pantolon bile bol gelmeye başladı bende acaba ecevit beyle yan yana gelsek nasıl bi foto çıkardı ortaya :D:D düşünmek bile ürkütücü

artık diyet yapma zamanı gerçekten gelmiş.

Ben Fitim Kilo Almak Nedir Bilmem Ne Çok Zayıf Ne Fazla Şişman İkisinin Ortası :D Boğazımada Düşkünümdür :D

Kalori hesabi yaparak 2 ayda 12 kilo verdim.
Kola yi hayatimdan cikardim. Patates kizartmasi yemiyorum.
Bir Mac Donalds Yavus Menusu var. Iki adet hamburger ve fanta. O da canimiz cok fast food cekiyorsa. Yoksa fast food dan uzak durdunuz mu zaten kilo veriyorsunuz.
Tabi sunu da unutmamak lazim. Gunde 1 tas corba icmek gerekiyor.

elma sirkesi içipde kilo vermeyen insan görmedim ben

yeni evlenen tüm arkadaşlarımın ilk başlarda yemek alışkanlıklarında bir değişiklik oluyor. Özellikle bol enerjili yiyecek tüketir oluyorlar. Sanırım aynı durum geçerli :)

Affına sığınarak Ecevit abi.. :)