Ecel121
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 106
Kardeşimi bulmak için atıma atladım başladım gitmeye çapulculardan kurtardım onu sonra anladım ki bu pislikleri temizlemeliyim ordumu kurdum küçüktüm ama büyüyecektim büyüdüm büyüdüm beni gören Derthert davet etti krallığını kabul ettim artık şanlı bir lorddum dahada devam ettim savaşlarda krallığıma kaleler,yerleşkeler kattım büyüdükçe büyüdüm sonra batı-kuzey-güney bir olup bize savaş açtı köylerimiz yağmalanıyor halkımız aç kalıyordu dayanamadım daldıkça daldım savaştım hepsini idam ettim ilerde bu idamlarımla karşıyı zayıflattım bana dua edeceklerdi... Sonra Kuzey imparatoru beni buldu büyük ve donanımlı ordusuyla saldırdı... dayanamadım esirliğe kılıcımla kendi hayatıma son verdim...
İşteeeee benim Bannerlord serüvenim;Oyun aşırı iyiyken neden olduğunu anlamadığım şu kuzey-güney-batı geldi bütün zevkim gitti bende bilerek kendimi esir edip çıktım oyundan bu yazıdan sonrada oyunu sileceğim umarım yıllar sonra tekrar oynadığımda şu saçma kuzey-güney-batı imparatorluklarına savaşma görevi kaldırılır.
İşteeeee benim Bannerlord serüvenim;Oyun aşırı iyiyken neden olduğunu anlamadığım şu kuzey-güney-batı geldi bütün zevkim gitti bende bilerek kendimi esir edip çıktım oyundan bu yazıdan sonrada oyunu sileceğim umarım yıllar sonra tekrar oynadığımda şu saçma kuzey-güney-batı imparatorluklarına savaşma görevi kaldırılır.