Tys23
Dekan
White New Genuine Samsung 2A Galaxy S4 Wall Charger Adapter USB Cable | eBay Linteki cihazı aldım ancak Au yani bizimkinden farklı çıkışlıymış.Ne yapabilirim acil yardım edecek var mı ?
Biraz degisik yazmışım ama yazın icin tesekkurler. Lütfen endiselenme ben talebini ve kargidako ürünü takip edeceğim, tekrar teşekkürler. Umarım iyi bir geri dönüş bırakırsın buna gerçekten müteşekkirim ve ihtiyacım var. Gelecekte seninle daha çok is yapmayi 4 gözle bekliyorum, başka soru. Gigi daima yardım için burada.
En içten dileklerimle
Tamam hocam onu nasıl diyeceğim@tahayusuf23 bence bu adam anlamıyor ingilizce yazinda hatalar olmasina ragmen anlaşılıyor, sen siparişi iptal ettirmeyi dene
I want to cancel my order can you help me? falan de takil kafana göre ya adam da pek biliyor sayilmaz salla grameriTamam hocam onu nasıl diyeceğim![]()
Adam göndermiş kargoya hocam ne yapmalıyım ? Au yu Eu dönüştürecek adaptör yok mu ?I want to cancel my order can you help me? falan de takil kafana göre ya adam da pek biliyor sayilmaz salla grameri
Adam göndermiş kargoya hocam ne yapmalıyım ? Au yu Eu dönüştürecek adaptör yok mu ?
![]()
Dediğin adaptör su sekilde ise bunu dönüştürecek aparat var tam au eu olayini anlamadim. Yalnız ürünü almakla hata yapmışsın 2 dolarlik Çin malı şey yangın çıkarır Allah korusun
En uygun bu sanırım geçmişte ben de kullanmıştımAynen bunu dönüştürecek alet lazım bana. Kargo bi gelsinde belki bizimki göndermiştir. Aparatın linkini atar mısınız ürün geldiğinde öyle ise alacam da .
En uygun bu sanırım geçmişte ben de kullanmıştım
Fetih Ingiliz Amerikan Tipi Priz Dönüştürücü 090507 825 - n11.com
1.8 A ile denedim etkilemedi etkilemez demek kiHocam aldığım şey 2A bu aparat onu etkiler mi ?
1.8 A ile denedim etkilemedi etkilemez demek ki
Kisaca banka kartına yatırma süreci 24-48 saat arası surer diyor olmazsa tekrar iletişimi gecebilirsin falan yazmisHello TahaYusuf,
Thank you for contacting eBay Customer Service about the refund that was issued by your seller. I understand that you used credit card in purchasing the item and not PayPal. My name is Gel and I will be more than happy bot provide you the information needed about the refund.
TahaYusuf, usually, the refund maybe processed within 24-48 hours. If incase the refund is still not showing in the account, I suggest that you contact your banking institution regarding the issue. You may also have the contact us back if in case refund is not credited back to your account.
I am confident that I have provided you the information needed about the refund. I see that you have been a great member and the account you have shows outstanding records of being a good buyer, thats incredibly amazing!
Thank you for choosing eBay, we value your business.
Take care always and I wish you and your family the best of health!
Regards, beyler burada tam ne demiş anlayamadım [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]
Kisaca banka kartına yatırma süreci 24-48 saat arası surer diyor olmazsa tekrar iletişimi gecebilirsin falan yazmis