• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ebay den win10 pro satin alma hakkinda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Flardryn

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Kadima'dan aldığım win10 proyu kullanıyorum şu an sıkıntı yaşamadım güvenilir birisi hem. Tabi 4 euro da baya ucuzmuş orası ayrı. :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ebay de 4 euro ya buldum onu almayi düsünüyorum, Kadima adli arkadas kac euroya satiyor?
Merhaba :) 50 TL'ye satıyorum hocam ben ama lisanslar retail.
Ayrıca 4 euro çok ucuz geldi bir sakatlık olmasın :D

trhn

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Merhaba :) 50 TL'ye satıyorum hocam ben ama lisanslar retail.
Ayrıca 4 euro çok ucuz geldi bir sakatlık olmasın :D

Merhaba,
Ebay da 5877 kez satilmis, olumlu yorumlar ve puan almis. Sakat bir durum yok olsa ebay de satis yapamazdi. :)

Retail derken?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba,
Ebay da 5877 kez satilmis, olumlu yorumlar ve puan almis. Sakat bir durum yok olsa ebay de satis yapamazdi. :)

Retail derken?
Anakart değiştiği zaman ya da yeni bilgisayar aldığınızda lisansı kullanmaya devam edebiliyorsunuz ama Oem lisansları bu şekilde kullanamazsınız :)

trhn

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Anakart değiştiği zaman ya da yeni bilgisayar aldığınızda lisansı kullanmaya devam edebiliyorsunuz ama Oem lisansları bu şekilde kullanamazsınız :)

Notbook bilgisayarima kuracagim anakart degisimi olmaz, misal ikinci bilgisayarima satin aldigim OEM key kullanilmaz mi? Biraz aciklar misiniz?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Peki örnegin ben OEM lisans aldim notebook bilgisayarima kurdum bir zaman sonra format attim ayni bilgisayarda aldigim OEM lisansini tekrardan kullanabiliyor muyum?
Elbette :) Aynı bilgisayarda, anakart vs değişmediği sürece her formattan sonra kullanabilirsiniz.