• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Eba için bu hız yeterli mi ?

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Sakın alma bu modemi sizin altyapınız büyük ihtimalle VDSL o yüzden VDSL modem alman lazım bunu alırsan 25mbps değil 15 falan alırsın anca.
Selam arkadaşlar 2 gün sonra yani bu ayın 8' inde TT gelip eve internet bağlayacak. Bendede bir modem var. Benim paketim 24 mbps ve benim modemim şu:
Huawei HG521 300 Mbps ADSL2+ Kablosuz Modem ( 2.El , Sağlam, Kaliteli , Ücretsiz Kargo) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Benim merak ettiğim burda ADSL2+ yazıyor bu 24 mbps destekler mi ? Ve bu internet hızı eba için yeterlimi ?

Bu modem zaten bende ADSL2+ diyor. 24 mbps desteklermi ?
ADSL=8Mbps
ADSL2=16Mbps
ADSL2+=24Mbps

Ayrıca internette bir araştırma gördüm.

Öğretmen ekran paylaşıyor=10Mbps
Öğretmen ekran paylaşıyor+kendi görüntüsü açık=12Mbps
Öğretmen ekran paylaşıyor+herkesin görüntüsü açık= minimum 22Mbps

ADSL=8Mbps
ADSL2=16Mbps
ADSL2+=24Mbps

Ayrıca internette bir araştırma gördüm.

Öğretmen ekran paylaşıyor=10Mbps
Öğretmen ekran paylaşıyor+kendi görüntüsü açık=12Mbps
Öğretmen ekran paylaşıyor+herkesin görüntüsü açık= minimum 22Mbps
Çok saol 24 mbps destekliyormuş.
Zaten 2 ay sonra TT' den çıkacam. Ve o zaman bir VDSL modem almayı düşünüyorum.

Türkiye'de ADSL2+ altyapısı bile maksimum 16mbps veriyor sizin, VDSL modem almanız lazım ama bu da yeterli interneti verecektir.

Türkiye'de ADSL2+ altyapısı bile maksimum 16mbps veriyor sizin, VDSL modem almanız lazım ama bu da yeterli interneti verecektir.
Çok saolun. Şimdilik bu modemi kullanacam sonra 2 ay sonra ben TT' den çıkacam. Başka bir firma seçeceğim o zaman VDSL modem almayı düşünüyorum.