Eba Canlı Ders Uygulaması Açılmıyor

Reaksiyon puanı
77
Dün sonunda tek kulanımlık şifreyle şifremi oluşturup açtım bu babacan siteyi ama canlı ders için uygulama indiriyorum indirme sihirbazı eksik biraz iyi değil neyse masaüstüne fln gelmedi eba aradım eba fln yazdım çıkmadı sonra x86 dan buldum kısayol çektim masaüstüne tıklıyorum açmıyor abandım yine açmadı bende komple sildim arka planda çalışıyor diyor silmiyor yeniden başlattım yine indirdim komple silip yine masaütüne kısayol yapmadı x86 ya girdim eb dersi kısayol yapmadan açtım açmadı ve muhtemelen yine arka planda çalışıyor lütfen yardımcı olun derslerime bakmam lzm

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Zaten kısayol yapmıyor. Tarayıcıdan eba sitesine gidip ders e katıl butonuna tıklayınca Eba canlı ders uygulamasına yönlendiriyor. Uygulamayı tek başına açamazsınız.

Reaksiyon puanı
77
tüm dll lerine baktım hizmetler bölümünde yok kafayı yicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten kısayol yapmıyor. Tarayıcıdan eba sitesine gidip ders e katıl butonuna tıklayınca Eba canlı ders uygulamasına yönlendiriyor. Uygulamayı tek başına açamazsınız.
hey allahım ya sabahtan beridir bunun için mi uğraşıyorum ben valla bu eğitim sistemi delirticek beni bi bilgilendirme yap bari video koyup geçmişler

• Komik
Reactions: bwr

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Dün sonunda tek kulanımlık şifreyle şifremi oluşturup açtım bu babacan siteyi ama canlı ders için uygulama indiriyorum indirme sihirbazı eksik biraz iyi değil neyse masaüstüne fln gelmedi eba aradım eba fln yazdım çıkmadı sonra x86 dan buldum kısayol çektim masaüstüne tıklıyorum açmıyor abandım yine açmadı bende komple sildim arka planda çalışıyor diyor silmiyor yeniden başlattım yine indirdim komple silip yine masaütüne kısayol yapmadı x86 ya girdim eb dersi kısayol yapmadan açtım açmadı ve muhtemelen yine arka planda çalışıyor lütfen yardımcı olun derslerime bakmam lzm
Eba canlı dersi güvenlik duvarını kapatarak kur ders zamanında ebaya girip derse katıla basarak girebilirsin birde yt de dersten önce yapılacak ayarlar var artik derste sıkıntın olmaz iyi forumlar

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Hocam herkeste var bu sorun, bir uygulamayı adam akıllı yapamadılar...

ders saati gelince canlı ders kısmından ilgili derse ordan katıla basıyorsunuz eba ders uygulanasını çalıştırmak için izin isteyecek, soldak çalıştıra basıyorsunuz. Birkaç defa hata verebilir. Her seferinde tamam deyip tekrar deniyoruz ve yani *genellikle, bazen* derse bağlanbilir

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Ama önerim, hocadan zoom id ve şifreyi isteyip(veya dersteki birinden) zoomdan bağlanmak.
Eba sorunlu bir uygulama, uğraşmaya değmez...

Reaksiyon puanı
77
bu arada konu dışı ama bu antimalwere ne işe yarıyor arada bir uçuyor Ekran Görüntüsü (55).png

Ama önerim, hocadan zoom id ve şifreyi isteyip(veya dersteki birinden) zoomdan bağlanmak.
Eba sorunlu bir uygulama, uğraşmaya değmez...
en son zoom kulanan kişilere ceza mı ödememi ne bir şey demişlerdi bu arada hocalar ebadan mı veriyorlar canlı yayını yoksa zoomdan ya da ikiside aynı olay mı

Reaksiyon puanı
77

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Ekli dosyayı görüntüle 115445
ne iş aga valla hiç bir şey anlamadım
Okul için seçeneğini kullanma, o öğretmenler için bir seçenek
Düz kaydol

yani zoom ve eba farklı kesin eba daha çok kullanılsın diye zoomculara ceza vardır da neyse

şimdi anladım eba deniyim yarın olmazsa zoom açmayı başarır zoomdan bağlanırım
Tamam :)

Reaksiyon puanı
77
Okul için seçeneğini kullanma, o öğretmenler için bir seçenek
Düz kaydol

Tamam :)
aga bir yazı okudum yalan yanlış bilmem ama zoom pekde iştah açıcı değil örneğin k12 bilgilerim çalınırsa ders veren öğretmen suçu üzerine alıyormuş zaten bu bilgilerle meb harici yere fln kaydolmakta etik mi ne değilmiş
buyur site:
58 dolar şaak