EA Sports: FIFA Serisi Yeni Nesile Hazır

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
EA SPORTS' a güvenimiz tam, KONAMI için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim =)

alike03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim icin Fifa iPhone gibi. Pes ise Samsung Galaxy gibi.
Fifa nasil hazirlamissa öyle kaliyor iPhonelarda oldugu gibi nerdeyse hicbirseyi degistiremiyorsun.

Ama Pes öyle degil oyunda degistiremedin 1 tane bile birsey yok.
Örnek olarakda Türkce Spiker iceren T.S.C exTReme yamasi var. Bende bu ekipteyim zaten :).
Oyunu istedigin gibi bastan asagi degistir. Illa biz böyle yaptik böyle kalacak demiyorlar.
Yani ayni Samsung Galaxy telefonlari gibi.

Bu yüzden futbol oyununda Pes telefonda Samsung diyorum...

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Konaminin EA'a kafa tutması oyun dünyasının bana göre en büyük saçmalığıdır.Üstelik PES'in çıkardığı son 2 oyundan sonra , yapması gereken en iyi şey "susmak" olmalı bence.

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence pes bu kez kazanacak pes 2012oyunu ne kadar beklenenleri veremesede pes 2013 gecen jenerasyonlar gibi cok buyuk basari yakalayacak

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Konami hikaye anlatıyor... Ea çok zengin firma bütçe işi birazda bu

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
konami artık ne yapsa boş. pes'in en büyük özelliği oyunun belli kalıplar üzerine oturmaması ve bunun sonsuz olasılığı doğurmasıydı. yani aynı takımla 10 maç yapsanız bile her seferinde farklı bir maç oynuyor gibi olabiliyordu. fifa uzun yıllar bunu sağlayamadı. şutlar bile 10-15 farklı biçimde gidiyordu. 5-6 maç sonra artık topun nasıl falso alacağını bile tahmin edebiliyorduk. ancak fifa son çıkardığı oyunda impact engine ile bunu aştı. artık oyunda herşey her an değişebiliyor. bunun dışındaki detaylarda zaten fifa öndeydi.