EA, Call of Duty'i geçebilecek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CODON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Call of Duty serisinin Activision'a kazandırdığı paralar EA'in iştağını kabartmış olmalı. En son çıkan Call of Duty: Black Ops ile rekorları alt üst eden Activision oldukça mutlu ve her yıl bir Call of Duty oyunu yapmaya kararlı.

2.jpg

Electronic Arts CEO'su John Riccitiello, artık Call of Duty'den daha iyi bir oyun yapmaya kararlı ve bunun için çeşitli planları olduğunu söyledi. EA'in 2011 yılı için planlarına bakarsak Crysis 2, Bulletstorm, Battlefield 3 gibi adayları mevcut. Ancak EA esas sürprizini sona saklıyor.

26.jpg

Çünkü belki de Call of Duty oyununu ancak onun orijinal geliştiricileri geçebilir. Bildiğimiz gibi Call of Duty oyunlarının gerçek yapımcıları olan eski Infinity Ward'un üst düzey çalışanları EA çatısı altında Respawn Entertainment'ı kurmuşlardı. Vince Zampella ve Jason West'in (üst resim) başında olduğu Respawn Entertainment, bakalım Call of Duty'i yani kendi oyunlarını geçebilecekler mi? 2011 yılında Call of Duty'nin işi kolay değil.

Kaynak

::Sizce Call of Duty'i geçebilirler mi?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
geçer mi bilmem ama kapışma olacağı belli

SiradanVatandas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EA gecmeyi kafasina koyduysa gecer bu kadar.. oyun diyince reis EA'dır isterse yapamayagi yoktur.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Orasını bilmem de adam gibi kasmayan mw 2 tadında oyun yapsınlar orjnalini alayım :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bugün Medal of Honor kurdum 10 dk oynadım harika bence.. Adamların kurşun yiyince verdiği tepkiler olsun silahın seri atışlarda kontrolden çıkması olsun çok güzel bir başlangıç oldu benim için. moh da ES oyunu değil mi bu akdar yazdık boşuna olmasın:)

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bugün Medal of Honor kurdum 10 dk oynadım harika bence.. Adamların kurşun yiyince verdiği tepkiler olsun silahın seri atışlarda kontrolden çıkması olsun çok güzel bir başlangıç oldu benim için. moh da ES oyunu değil mi bu akdar yazdık boşuna olmasın:)

Bence değil.Grafikler kötü.Ateş ettiğimde vuruş hissi almıyorum.Sürekli aynı tarz oynayış ve oyunu sanki son 2 bölümü için yapmışlar.

Kötü çünkü etkileyici hiçbir yanı.Black Ops ta öyle idi.Etkilemiyordu insanı(ama MOH tan kat kat iyiydi)

Veya ben yanlış düşünüyorum.Modern Warfare 1 ve 2 yi oynadıktan sonra FPS ler hakkında düşüncelerim değişti...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben sadece 10 dk oynadım ama beğendim:) modern warfare konusunda haklısın o apayrı bir tecrübeydin ondan sonra black ops hiç zevk vermedi.ama MOH konusunda hevesimi kırma arkadaş ya:))

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
@CODON

Aynı fikirdeyim. MW2 yi oynadıktan sonra beklentilerim o kadar arttı ki diğer fps lere burun kıvırıyorum. Bence HL2 ve MW2 budur yani :)

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben sadece 10 dk oynadım ama beğendim:) modern warfare konusunda haklısın o apayrı bir tecrübeydin ondan sonra black ops hiç zevk vermedi.ama MOH konusunda hevesimi kırma arkadaş ya:))
Multiplayer'ı çok zevkli MOH'un benim düşüncelerim SP hakkında.

Multi'yi DICE geliştirdi.SP mod ile alakası tamamen farklı bir oyun gibi :D

İlk bölümdesin galiba.İlerleyen bölümlerde yeni silahlar eline geçer.Hepsi çok kötü.Berbat bir silah modellemesi var.Black Ops bile daha iyi.

Modern Warfare'a gelince 3.oyun her şeyi belirtecek.Call of Duty serisinin geleceğini de.3 iyi olursa(en az MW 2 kadar) COD yine rakipsiz kalır.Fakat MW 1 gibi şaheser olursa da piyasayı silip süpürür.