kasma falan olur mu hocam ?Çok keyifli olmaz ama açar.
Ben hd6570 ile denemiştim. Diğer özellikler aynıydı. Oynatıyordu oyunu düşük fpsde, engel olmuyordu oynamaya.kasma falan olur mu hocam ?
hocam bu ekran kartı şey dıye bılıyorum 2011 çıkışlı dıye bılıyorum doğru dımı hd5450Ben hd6570 ile denemiştim. Diğer özellikler aynıydı. Oynatıyordu oyunu düşük fpsde, engel olmuyordu oynamaya.
2010.hocam bu ekran kartı şey dıye bılıyorum 2011 çıkışlı dıye bılıyorum doğru dımı hd5450
saolun hocam
kasmalar mı oluşur hocamŞehir büyüyene kadar oynatır. Nüfus arttıktan sonra darlar.
Şehir büyüdükçe oyunda render alınması gereken poligon miktarı artıyor bu ekran kartına yükleniyor. Ayrıca araç ve yaya sayısı da artıyor bu da işlemciye biraz yükleniyor. Yani evet, şehir dolduktan sonra kasma artacaktır.kasmalar mı oluşur hocam
teşşekürller hocamŞehir büyüdükçe oyunda render alınması gereken poligon miktarı artıyor bu ekran kartına yükleniyor. Ayrıca araç ve yaya sayısı da artıyor bu da işlemciye biraz yükleniyor. Yani evet, şehir dolduktan sonra kasma artacaktır.
hocam bıde benım sıstem 4 gb ram bıde açmaz dımıŞehir büyüdükçe oyunda render alınması gereken poligon miktarı artıyor bu ekran kartına yükleniyor. Ayrıca araç ve yaya sayısı da artıyor bu da işlemciye biraz yükleniyor. Yani evet, şehir dolduktan sonra kasma artacaktır.
Eğer alacaksan oyunu, 2 saat oynama süresi dolmamışsa iade edebiliyorsun. Haberin olsun. İade kararı vereceksen haberin olsun.
şey zamında bedavaya almıştım epıc tenŞehir büyüdükçe oyunda render alınması gereken poligon miktarı artıyor bu ekran kartına yükleniyor. Ayrıca araç ve yaya sayısı da artıyor bu da işlemciye biraz yükleniyor. Yani evet, şehir dolduktan sonra kasma artacaktır.
Eğer alacaksan oyunu, 2 saat oynama süresi dolmamışsa iade edebiliyorsun. Haberin olsun. İade kararı vereceksen haberin olsun.