utkubaylan166
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
ssd ve 4gb ram windows 10 2004 kaldırır mı oyun oynatır mı ?
Windows 8.1 veya GNU/Linux dağıtımları tercih edebilirsiniz ama eğer ille de Windows 10 diyorsanız Windows 10 LTSC kurun.ssd ve 4gb ram windows 10 2004 kaldırır mı oyun oynatır mı ?
Windows 10 açar fakat kullanım konusunda problemler çıkartır aynı şey Windows 8 içinde geçerli.ssd ve 4gb ram windows 10 2004 kaldırır mı oyun oynatır mı ?
Windows 8.1 veya 8 şu ana kadar gördüğüm en kötü işletim sistemi."Bence" Windows 8.1 yükle windows 10 zaten boşta 3 veya 4 gb ram yiyor
Peki niye kötü ?Windows 8.1 veya 8 şu ana kadar gördüğüm en kötü işletim sistemi.![]()
bişi olmaz demiKaldırırda hocam ram yetersiz gelebilir bunu kurn daha iyi:
Hangi oyunlarssd ve 4gb ram windows 10 2004 kaldırır mı oyun oynatır mı ?
çok kötü bende sevmiyom şuan 8 varPeki niye kötü ?
cs among us gta 3 gibiHangi oyunlar
Ben hız olarak değerlendirme yapmadım, kullanım açısından bana göre güzel bir işletim sistemi değil.Windows 8 değil Windows 8.1 kullanmış insan bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 7 önermeyi bırakın ben vista önermeyi bıraktım gidin adam gibi işletim sistemi önerin.
Windows 8.1 i kullanmadan yorum yapma 2 gb ram Intel Core 2 duo T5450 laptopta Windows 7 den daha hızlı vistadanda aynı şekilde.
ssd var da win 7 miWindows 10 açar fakat kullanım konusunda problemler çıkartır aynı şey Windows 8 içinde geçerli.
Ayrıca bilgisayar bileşenleri için güncellemeler de Windows 10 destek sunmayabilir. Windows 7 kullanmanızı öneririm. Hatta Windows 7 kurduktan sonra birkaç ayar yaparak bilgisayarınız hızlanmasını sağlayabilirsiniz.
Windows 8.1 veya 8 şu ana kadar gördüğüm en kötü işletim sistemi.![]()
Peki niye kötü windows 8.1çok kötü bende sevmiyom şuan 8 var
Size göre olmaması bir işletim sisteminin kötü olduğu anlamına gelmez kiBen hız olarak değerlendirme yapmadım, kullanım açısından bana göre güzel bir işletim sistemi değil.
bu kaç gb ve driverleri yükler miKaldırırda hocam ram yetersiz gelebilir bunu kurn daha iyi:
Kullanım açısından diğer Windows'lara göre eksileri var ondan dolayı.Peki niye kötü ?
LTSB yerine LTSC kurmak daha mantıklı.bu kaç gb ve driverleri yükler mi
windows 7nin desteği bitti kullanmak artık riskli gibi birazssd var da win 7 mi
PekiKullanım açısından diğer Windows'lara göre eksileri var ondan dolayı.
bana windows 10 ve hızl olsun ve farklı olmasınLTSB yerine LTSC kurmak daha mantıklı.
Peki neden Windows 7 önermemeliyiz?Windows 8 değil Windows 8.1 kullanmış insan bu.
Windows 7 önermeyi bırakın ben vista önermeyi bıraktım gidin adam gibi işletim sistemi önerin.
Windows 8.1 i kullanmadan yorum yapma 2 gb ram Intel Core 2 duo T5450 laptopta Windows 7 den daha hızlı vistadanda aynı şekilde.
Dostum desteği bitti demek artık virüs koruması yapmayacak demek değildir.windows 7nin desteği bitti kullanmak artık riskli gibi biraz
Peki![]()
Peki neden Windows 7 önermemeliyiz?
burda yasaksa discord : Utku#3776win 7 linki tabilirmisiniz
Bu konu için forum kurallarında sahte yazılım kullanmak yasak diye biliyorum bundan dolayı link atamam.win 7 linki tabilirmisiniz
Evet doğru ama şuanlık herhangi bir problemini görmedim ben. Ayrıca ben windows 7 aşığı bir insanda değilim bilgisayrın durumundan dolayı kullanmak mecburiyetindeyim yoksa hiç düşünmem Windows 10 geçerim zaten.Güncelemesi bitti ve program desteği kalmıcak
win 7 linki tabilirmisiniz
Windows 7 bazı güvenlik açıkları içerir, sisteminiz kaldırı Windows 8.1 ya da GNU/Linux dağıtımları kurun.7i karar verdim bana link atabilirmisiniz
Orijinal linkler var bende onları kullanıyorum.Windows 7 artık microsoftun sitesinde bile isosu yok isolar oynanmış olabilir zaten desteğide bitti