E2200 Windows 10 Kaldırır mı?

naberlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
ssd ve 4gb ram windows 10 2004 kaldırır mı oyun oynatır mı ?
Windows 10 açar fakat kullanım konusunda problemler çıkartır aynı şey Windows 8 içinde geçerli.
Ayrıca bilgisayar bileşenleri için güncellemeler de Windows 10 destek sunmayabilir. Windows 7 kullanmanızı öneririm. Hatta Windows 7 kurduktan sonra birkaç ayar yaparak bilgisayarınız hızlanmasını sağlayabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Bence" Windows 8.1 yükle windows 10 zaten boşta 3 veya 4 gb ram yiyor
Windows 8.1 veya 8 şu ana kadar gördüğüm en kötü işletim sistemi. :)

naberlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Windows 8 değil Windows 8.1 kullanmış insan bu.

Windows 7 önermeyi bırakın ben vista önermeyi bıraktım gidin adam gibi işletim sistemi önerin.

Windows 8.1 i kullanmadan yorum yapma 2 gb ram Intel Core 2 duo T5450 laptopta Windows 7 den daha hızlı vistadanda aynı şekilde.
Ben hız olarak değerlendirme yapmadım, kullanım açısından bana göre güzel bir işletim sistemi değil.

utkubaylan166

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Windows 10 açar fakat kullanım konusunda problemler çıkartır aynı şey Windows 8 içinde geçerli.
Ayrıca bilgisayar bileşenleri için güncellemeler de Windows 10 destek sunmayabilir. Windows 7 kullanmanızı öneririm. Hatta Windows 7 kurduktan sonra birkaç ayar yaparak bilgisayarınız hızlanmasını sağlayabilirsiniz.

Windows 8.1 veya 8 şu ana kadar gördüğüm en kötü işletim sistemi. :)
ssd var da win 7 mi

naberlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Windows 8 değil Windows 8.1 kullanmış insan bu.

Windows 7 önermeyi bırakın ben vista önermeyi bıraktım gidin adam gibi işletim sistemi önerin.

Windows 8.1 i kullanmadan yorum yapma 2 gb ram Intel Core 2 duo T5450 laptopta Windows 7 den daha hızlı vistadanda aynı şekilde.
Peki neden Windows 7 önermemeliyiz?

naberlax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
win 7 linki tabilirmisiniz
Bu konu için forum kurallarında sahte yazılım kullanmak yasak diye biliyorum bundan dolayı link atamam.

Güncelemesi bitti ve program desteği kalmıcak
Evet doğru ama şuanlık herhangi bir problemini görmedim ben. Ayrıca ben windows 7 aşığı bir insanda değilim bilgisayrın durumundan dolayı kullanmak mecburiyetindeyim yoksa hiç düşünmem Windows 10 geçerim zaten.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580