E-ticaret sitesi nasıl açılır?

ahmetulukan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Daha önce internet üzerinden satış yapan bir e-ticaret sitesi kurmuş ancak başarılı olamamıştım. Şimdi yine bir alışveriş sitesi kurmayı düşünüyorum. Ancak aklıma takılan birkaç problem var. Öncelikle siteyi opencart yada proticaret ile kurmayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Sitede memleketimin meşhur eşya ve yiyeceklerini satmayı düşünüyorum. Ancak yiyecekte kargo ağırlığı ve bozulma sorunları var. Bunu nasıl çözebilirim. Takı vb gibi ürünlerin üretim maliyetleri ne kadar olur, bunları üreten atölyeleri nerede bulabilirim? Sizce açtığım sitede başarılı olabilir miyim? Girişime başlamadan sizin yorumlarınızı almak istedim. :)

WeCart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Ücretsiz çözümler her zaman maliyetsiz gibi göründüğü için daha cazip gelmektedir. Fakat başladıktan sonra modüllerin gerektiğini ve bu modüllerin ücretlerinin de paket ücretine yaklaştığını göreceksiniz. Biz her zaman Türkiye'de olan ve ücretli bir paketi tercih etmenizi öneririz.

WeCart olarak 3 farklı çözümümüz mevcut. Web sitemizden satış danışmanımız ile görüşerek %20 indirim kodunuzu da alabilirsiniz. www.wecart.com.tr

Bu şekilde bir paket aldığınızda, sürekli destek olabilecek bir ekiple çalışacaksınız. E-ticarete başlangıç sonrası da çok önemlidir. SEO ve sosyal medya yönetimi konusunda da sizi her zaman yönlendirip yardımcı oluyoruz.

Yeni girişiminizde, başarılı olmanız dileğiyle.

pinkmask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle Uşak ilinin en meşhur ürünü Uşak Tarhanası ve battaniyesi bana kalırsa ve bunların bozulma olayı olmaz ama satışını yapmak kolay mı derseniz bence zor.

denayer expo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de e ticaret sitesi açmak istiyorum, tahminen bir e ticaret sitesinin maliyeti nedir? web sitesi ,hosting ,domain vs.Bunun dışında bu işin teknik zorlukları nelerdir?Daha önce websitesi açan arkadaşlar satışlarını ne kadar arttırmışlar?Bu işe girmeye değer mi?

M.bulat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer e-ticaret'e sağlam adımlarla başlamak isterseniz ;

mobil uyumlu tasarımları ve sınırsız desteğinden dolayı RGS Yazılımı öneririm. Birçok e-ticaret firması yıl içerisinde bant genişliği web alanı gibi bahanelerle ek ücretlendirme yapıyorlar. RGS Yazılımda limitleri aşsanız dahi hiçbir ücretlendirme olmuyor. Birde tasarımsal destek hizmetlerini ücretsiz yapıyorlar. Güler yüzlü personel ve Seo altyapısı için kaliteli bir e-ticaret yazılımı düşünüyorsanız kesinlikle öneririm.

http://www.rgsyazilim.com