E ticaret sitesi kurmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Genero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msakyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş fark yaratmak demiş. Bizde zamanında bu sistemi kendimiz yapalım diye düşündük ama ayrıntılar o kadar çok ki olay hep bir yerde tıkanıyor. Satışa başlasan ürünü kargolama işlemi falan derken fark yaratmak aklınıza bile gelmiyor Yani demek istediğim sağlam bir ekip çalışması yoksa işiniz çok zor. Bizde bunun sonucu farklı yollar deneme aşamasına girdik. Baktık biz bu işi yapamayacağız o zaman bu işleri bizim yerimize yapan firmaları araştırmaya başladık. Piyasada böyle firmalar baya var sonra sizin gibi forumlarda geçirdik zamanı ne yapalım edelim derken genel çoğunluğun tavsiye ettiği e ticaret kitini gördük. Kargolama vesaire her işlemi kendileri yapıyorlar. Siteleri zaten profesyonel bir şekilde hazırlayarak teslim ediyorlar. Bize sadece sitenin reklamı kalıyor. Ne yalan söyleyeyim fiyatlar bize başlangıçta uçuk geldi. Sonra hesap kitap yaptık, kargo şirketleri ile konuştuk ve diğer siteler ile karşılaştırdık. Gördük ki fiyat zaten bizim harcayacağımız para ile aynı. Siteye kaydolduk. Biz ürünleri satmaya başladık. Sonradan kazandığımız para ile Eticaretkit in sayesinde bir site daha kurduk bu sitede kendi ürünlerimizi değil e ticaret in sunduğu ürünleri sattık. Eticaret bize tedarikçi firmaları sunuyor. Biz bu sayede ürünü sitemize tek tıkla yerleştiriyoruz.
Gelgelelim ne kadar ürün satabiliyoruz. Biz günlük ortalama 1 ürün satıyorduk. Tabi bu sizin reklam becerinize bağlı. Eğer sitenin reklamını iyi yaparsanız satışlar o oranda artacaktır. Biz reklam konusunda biraz pasif kaldık. Tabi eş dost akrabaya da tavsiye ettik. Şu anda kimse durumundan şikayetçi değil. Onlar için ek iş oluyor bu. Yani anlayacağınız fark yaratmak istiyorsanız reklamınızı sağlam yapmalısınız. Bu yüzden reklama çok zaman ayırmalısınız. İsminiz insanlarda göz aşinalığı yapmalı. Bizde artık reklamları nasıl yapacağımızı öğrendik sürekli geliştiriyoruz kendimizi. Eğer almakta kararlıysanız size indirim kuponunu vereyim. Bu kupon sayesinde %10'luk bir indirim yapıyorlarmış biz faydalanamadık. Ama akrabalar kullandı. Sizde kullanın bir işe yarasın. Siteyi inceleyecekseniz linki koyuyorum.
Siteye girmek için tıklayınız.
İndirim Kuponu: 6e3c4cb3
Eğer sorunuz olursa mesaj atınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Size katılıyorum. 1 günde sanal mağaza hazır diyorlar. Evet demeden önce bir düşünün. 1 tane ürün satmayacaksınız . Ürünleri yükleyeceksiniz. Özellikleri - fiyatlandırma - ürün resimleri - reklam - banner - ve daha bir çok uğraşı gerekir. İnanıp kendinizi hüsrana uğratmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kendi reklamlarınıza yalan yere "bir arkadaşım.." diye başlayarak yalan atmayın lütfen! Yemezler artık. Hele de bu zamanda..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
E-ticaret olarak pazar doydu fark yaratmanzı lazım yoksa o işten ekmek kazanamazsınız.

Naserious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Nuryapistore eticaret sitemiz için imağaza kullanıyorum. Hem fiyat olarak uygun hemde özellikleri gelişmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...