E-sdn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan knightx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Slm abiler önerim şu http://www.sanalkurs.net deki gibi bi e-dergi çıkarabilriiz editörlerimizin yazdığı junior editörlerin yazdığı haber program tanıtımı vb gibi şeyleri 3günde 5 günde haftalık bi e-dergide toplayabiliriz
sanalkurstan biraz alıntı olur fakat derginin yapılcağı programlar var bunlarıda onlar bulmuş değil bizde yapıp yayınlayabiliriz hem üyelerimizi hemde misafirlerimiz download edip okuyup bakabilirler

bunu nasıl yaparız derseniz forumda e-dergi e-kitap başlığı altında bi bölüm açarız yapan arkadaşlar buraya atarlar kendilerinin yaptığı dergileri atarlar site için yaptığı dergileri atarlar program tanıtması veya hebrleri bu tür dergi şeklinde yapıp atabilirler ve sitemizdeki ana sayfa başlılarını bi arkadaşımız toplar kaç günde yayınlanırsa o günde o da yayınlanır

eğer olursa ben elimden geldiğini yaparım 2 gün önce adobenin bu programını indirdim kurdum baya kullanışlı ve basit geldi bana belki kullananlarda vardır

hatta bu e-dergileri yayınlayacağımız başka sitelerde olabilir genel herkese açık oralrdada yayınlayabiliriz

saygılarımla

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
E-Dergi yreine, PCnet gibi gerçek bir dergi daha hoş olmazmıydı?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Basılı bir yayın olarak SDN için bir dergi konusunda ısrar etmiyorum ben. Aylık bir dergi çıkarma taraftarı da değilim. Ama bir gazeteye ek hazırlama olur ona sıcak bakarım. YouTube kapanıyor mesela, dergide yazıyorsun ama dergi çıktığında YouTube açılıyor. Buyur burdan yak :) O nedenle teknoloji içerikli bir yayın aylık olamaz artık.

Basılı yayın yerine şu sıralar TV programı bana daha da sıcak geliyor.

Troy'un açıklaması bu yönde...

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet Bu konuda Troy gerekli açıklamayı yaptı.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ama troy teknoloji içerikli dergi aylık olamaz diyo ben 3 gün 5 gün en fazla hafta dedim