E.SAATÇİ Özür Diledi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu protesto bu videodan önce başlamıştı bu video ortaya cıkınca dahada alevlendi hiç bir kariyeri bilgisi olmayan adama kayınpederi tarafından resmen gazetenin spor bölümü peşkeş çekilmiştir ! Hürriyet alma aldırtma !

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu protesto bu videodan önce başlamıştı bu video ortaya cıkınca dahada alevlendi hiç bir kariyeri bilgisi olmayan adama kayınpederi tarafından resmen gazetenin spor bölümü peşkeş çekilmiştir ! Hürriyet alma aldırtma !

Burası Türkiye, burda işler böyle gelmiş böyle gider. Günaydın..
İşin ilginç tarafı 3 yıl önceki olayın Ercan Saatçi'nin Hürriyet gazetesi spor müdürlüğüne getirilmesi konusuyla birlikte ortaya çıkması. Sanki biz bir açığını yakaladık bir gün elbet işimize yarayacak dursun bir kenarda diyip beklemişler. Gazetecilik böyle adice bir meslek demekki. Hepsine selam olsun burdan :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O zaman Ercan Saatçi bu söylediklerini bir gün Hürriyet'in spor sayfasından manşet olarak verirse de hiç şaşırmayalım biz.

Hala bu adamı savunuyorsunuz ya ne diyeyim ben. :)

Dün Galatasaraylı yönetici inşallah Fenerbahçe kulübü bu insanı kınar diye açıklama yapıyor onlar da gidiyor adamı savunuyor. Hayret valla. :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Olayı yanlış değerlendiriyorsunuz. Ercan Saatçi bu sözü canlı yayında söylememiş. Görüntüler gizlice basına sızdırılmış. Kamera kapalıyken istediği sözü istediği hareketi yapar bundan kime ne! Ama doğru elinde kamerası olan bir Galatasaraylının ne kadar tehlikeli olabileceğini unutmamalıydı.
Yok efendim o bir sanatçıymış o yapamazmış o edemezmiş. Bal gibide eder. Hürriyet gazetesi spor müdürlüğü konusu yüzünden ona olan sinirinizi başka yerlere yönlendirmeyin. Ben nasıl ediyorsam, hepiniz nasıl ediyorsanız oda eder. Çıktı özürünü diledi. Ama yetmez tabii çünkü ne de olsa o bir Fenerbahçeli! İstifa etmeli yok yok hatta idam edilmeli.
Ayrıca kendisine küfür ile eşlik eden Metin Özülkü'nün adı hiç bir yerde geçmiyor nedense. Çünkü Metin Özülkü'nün ayağını kaydırmak kimseye fayda sağlamıyor değil mi? Tek suçlu Ercan Saatçi. Çünkü o mimlenmiş bir kere! Çünkü o Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü olacak bir Fenerbahçeli!

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ultraaslanın nkf ile başlayan lafla özdeşleşmiş atkılarıda gayet normalmiş ozaman.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Olayı yanlış değerlendiriyorsunuz. Ercan Saatçi bu sözü canlı yayında söylememiş. Görüntüler gizlice basına sızdırılmış. Kamera kapalıyken istediği sözü istediği hareketi yapar bundan kime ne! Ama doğru elinde kamerası olan bir Galatasaraylının ne kadar tehlikeli olabileceğini unutmamalıydı.
Yok efendim o bir sanatçıymış o yapamazmış o edemezmiş. Bal gibide eder. Hürriyet gazetesi spor müdürlüğü konusu yüzünden ona olan sinirinizi başka yerlere yönlendirmeyin. Ben nasıl ediyorsam, hepiniz nasıl ediyorsanız oda eder. Çıktı özürünü diledi. Ama yetmez tabii çünkü ne de olsa o bir Fenerbahçeli! İstifa etmeli yok yok hatta idam edilmeli.
Ayrıca kendisine küfür ile eşlik eden Metin Özülkü'nün adı hiç bir yerde geçmiyor nedense. Çünkü Metin Özülkü'nün ayağını kaydırmak kimseye fayda sağlamıyor değil mi? Tek suçlu Ercan Saatçi. Çünkü o mimlenmiş bir kere! Çünkü o Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü olacak bir Fenerbahçeli!

Bu lafın altına bir Galatasaraylı olarak imzamı atarım...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Handikap, bunların aynısını bizimkilerin yapmadığını söyleyebilir misin?

Söylersen ve kanıtlarsan, Galatasaray'ı bırakacağım.

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bazıları ahlak yok edep yok demiş Fenerbahçe ye tüm stad hep bir ağızdan küfür edenler ne oluyo merak ediyom bu taraftarların arasında olur ama böyle insanların yapması yanlış gerçi onlardan yayın banttan nasıl olsa diye yapmıslardır ama olsun yinede yapmamaları lazımdır

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ben o sözü iş ortamlarında çekilen peşkeşler hakkında söyledim ama nerelere çektin konuyu. Burda işlerin torpille, eşle dostla yürüdüğüne deyinmek istedim.

Bende yaptıktan sonra özür dilemenin her şeyi halledeceğini belirtmek için dedim...

Tabi yersen...

Mesela bir yazı özür diliyorum...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Bizde konuşuyoruz arkadaşlarla kendi aramızda ercan bey hakkında kulakları çınlasın.

dayısı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam taşa tutalım (Saatçi'yi veya diğerlerini) ama ilk taşı hiç günahı olmayan atsın...

Bunlar gerçekten hayati meseleler. hatta ülkenin en önemli meselesi bence. Aslında Başbakan'ın da bu konuda şimdiye kadar bir açıklama yapması lazımdı.

Facebook'ta bu konudaki bir grup ilişti gözüme. Biz millet olarak bu kadar basit olamayız, dedim. Ancak olmuşuz işte. Küfürün bini bir para. Beli iş yapmayanların dili nasıl da çalışmış görmeliydiniz. Yazık...