E-posta değişiklik isteği

EmiliaClarke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, foruma yeni kayıt oldum. Daha önceden bir konu için başka bir hesap ile üye olmuştum. Geçici olduğu için saçma sapan bir "kullanıcı adı" koymuştum. Bundan sebeple mi bilmiyorum ceza yemiştim. Acaba o hesabı tamamen kalıcı olarak silip bu hesaba aktarabilir miyim? Birde üye olabilmek çok hesap açtım multi-üyelik diye onaylanmadılar. Kurallar katı imiş :). Birde mümkünse adresime bağlı diğer multi hesap olarak görünen hesapların silinmesi mümkün mü?

EmiliaClarke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bu kabul gördü mü, görmedi mi? Nereden bileceğim.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Diğer hesaplarınızda mesaj vs. hiç bir şey mevcut değil. Onun için şimdilik sadece bu hesap üzerinden devam edebilirsiniz.

EmiliaClarke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diğer hesaplarınızda mesaj vs. hiç bir şey mevcut değil. Onun için şimdilik sadece bu hesap üzerinden devam edebilirsiniz.
Bende bu hesaptan devam etmek istiyorum. Kalıcı olmak dileğiyle diğer geçici olarak açtığım hesapta ki (ceza alan) e-posta adresini bu hesaba taşımak istiyorum. Çünkü gündelik kullandığım hesap odur. Makul görülür ise adresime bağlı olan tüm hesapların silinmesini istiyorum bu hariç. Yorumunuz için teşekkürler. Birde forum kuralları linkini bırakabilir misiniz? Xenforo temasına pek alışık değilim.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390

babapuro

Asistan
Reaksiyon puanı
137
mesela ben her zaman alakasız mesaj diye mesaj alıyorum 2-3 güne kalmaz ban yerim