- Reaksiyon puanı
- 275
karne gününe kadar açılmıyıcakmış herelda artık karnede görürsünüz hoca öle dedi 
Görevli değilim yani bahsedilen siteyle alakalı bir görevim yok.Öğretmenlerin not girdiği dönemlerde girilememesi normaldir.Zaten bakanlık öğretmenlere resmi yazı gönderdi not girişlerini son güne bırakmayın sistem kilitleniyor diye..
Ama anlaşılan o ki yine son günlere bırakmışlar.![]()
zohrak aslında haklısın öğretmenlerinde bir hatası vardır. Ama sağlam bir altyapı olsaydı sence öğrencilere kapatılır mıydı site?
Arkadaşlar çökmedi diyorsunuz. Zaten girilirken çökecek duruma gelmiş ki kapatılmış. Devlet sitesini savunmayın bize. Altyapının ne kadar zayıf olduğunu herkez biliyor.
Çoğunlukta aynı görüşte olduğumuz için zohrak'ın yorumlarını hep takip etmişimdir. Seviyeli ve düzgün yorumlarınıda saymalıyız. ( Görende yağ çekiyoz sanacak)
la biraz hack yapmasıı bilsem ne olursu sanki(ilerde öğrenicem o ayrı tabi)
Senin yaptığını nereden bilecek?
Yapmayı bilsende hacklemek yemezçünki milli eğitimin direk bilişim suçları
![]()
Bilmiyorumbizim okulda onu parayla veriyolar sizdede öylemi
Bilmiyorumhiç merak edipte sormadım
![]()
hack yapmasını bilen birisine senin dedigin vız gelir ki bunu yapmaya kalkan saten tehlikeyi göze almıştır(ben hariç
)
inşallah bendeGerçektende bendede girmiyor nabıyolar yoksa vacip42 arkadaşlımızın dediği gibi notlarımı giriyiolar bilmem ama ben taktir alacam![]()
![]()
![]()
» e-Okul Sistemi Duyuru
» e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş, 24 Ocak 2008 tarihine kadar karne hazırlıkları nedeniyle 19:00--08:30 saatleri arasında yapılabilecektir.
http://e-okul.meb.gov.tr/external.htm
arkadaşım hangi çağda yaşıyorsunip denen birşey var 10 dk sonra polisler evinden alırlar adamı
ip falan yalan yapan cafedede yaparla biraz hack yapmasıı bilsem ne olursu sanki(ilerde öğrenicem o ayrı tabi)
deniycez bakalım:wassat:» e-Okul Sistemi Duyuru
» e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş, 24 Ocak 2008 tarihine kadar karne hazırlıkları nedeniyle 19:00--08:30 saatleri arasında yapılabilecektir.
http://e-okul.meb.gov.tr/external.htm
inşallah bende
açılsın artık ya notlarımı görmek istiyorum...![]()