E-Okul nasıl hacklenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bayhackers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biri bana nasıl not değiştirdin nasil yaptını soyluyebilirmi lutfen

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Diyarbakır'da 2010 yılında e-okul şifrelerini ele geçirerek karne notlarını ve öğrenci arkadaşlarının devamsızlık durumlarını değiştiren 28 lise öğrencisi, 1.5 yıl ile 3 yıl 9 ay arasında değişen oranlarda hapis cezalarına çarptırıldı.

Davayı karara bağlayan mahkeme 2 öğrenciyi 3 yıl 9 ay, 4 öğrenciyi 2 yıl 1 ay, 22 öğrenciyi ise 1.5'ar yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık öğrencilere değişen oranlarda adli para cezası da verildi.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bunları düşünmek yerine zamanında derslerini düşünüp gecerli notlar almak hem şu an hem geleceğin için çok ama çok daha iyi olur.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Daha Türkçe yazmayı bilmiyorsun, hack mack işleri sana fazla gelir, çarpılırsın :D Başına iş açma, kopya çekmek üzerine sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsin ama kopyanın da yararı tartışılır tabi... Şahsen ben eğitim-öğretimde kopya işlerine bile karşıyımdır.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ve blişim suçları polisi'nin radarına girdin hayırlı olsun ...

robinhogol

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Tamam adres verim gelin Maraş piri reis mahallesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben acim polis beni alsa iyi olur

Bakisar

Asistan
Reaksiyon puanı
12
eokula girdiğinde giriş yapılan tüm ip adresleri geriye dönük listeleniyor, kaçış yok.Kanunlar da belli. 2000 li yıllar gibi değil sanal alem, özgürlük değil tam tersi takip sistemi..

Reaksiyon puanı
5,173
Sadece ögeyi denetle taktiği ile aileni kandırabilirsin. Oda sayfayı yenilediğinde eski haline döner.

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,294
diyelim değiştirdin notları evine karneni götürdün ,peki ya sonra,okulda bunun farkına vardı,evine geldiler,devlet sitesine girmek tehlikeli,suçtur,bu duurmda başın daha çok ağrıyacak,ayrıca evde sevdiklerinde senin yüzünden sıkıntı yaşayacaklar,en doğrusu,adam gibi git söyle,belki fırça yersin,belki dayak ama inan hack olayında daha iyidir,otur çalış,hack değil program yapmayı ise zevk için öğren,ömür boyu ,her hatanda ,her yanlışında onu bumu hackleyeceksin:):)güldürme insanı kardeşim,olur böyle şeyler,ben ortaokulda her dönem eve 5 6 zayıfla gelirdim,ama çalışır geçerdim,emek ver çalış,ağustos böceği olma;)

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Derslerine daha güzel çalışmalısın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...