Arkadaşlar bir aile üyesinin adına benim e postama bir şey geldi logonuz hazır diye hiçbirimiz bir yere üye değiliz ayrıca aile üyenin adıyla ve benim e postama gelmesini saçma buldum nedir acaba bu e posta bir yere üyeliğim de yok
Dolandırıcı olabilirler dikkat edinizArkadaşlar bir aile üyesinin adına benim e postama bir şey geldi logonuz hazır diye hiçbirimiz bir yere üye değiliz ayrıca aile üyenin adıyla ve benim e postama gelmesini saçma buldum nedir acaba bu e posta bir yere üyeliğim de yok
Sakın tıklamayın siz alışveriş yapmadıysanız . Aile üyelerine sorun alışveriş yapmışlarmı eğer yapmamışlar ise linke tıklamayın IP'nizi öğrenebilirler.Arkadaşlar bir aile üyesinin adına benim e postama bir şey geldi logonuz hazır diye hiçbirimiz bir yere üye değiliz ayrıca aile üyenin adıyla ve benim e postama gelmesini saçma buldum nedir acaba bu e posta bir yere üyeliğim de yok
Bende tıklamadım zaten sadece e-postaya bakıp kapattım böyle şeylerde tedbirliyim dedim yine de bir foruma sorayım iyiki tıklamamışım teşekkürlerSakın tıklamayın siz alışveriş yapmadıysanız . Aile üyelerine sorun alışveriş yapmışlarmı eğer yapmamışlar ise linke tıklamayın IP'nizi öğrenebilirler.
Kesinlikle linke tıklamayınız. T.C.'nizi bile verseler bu tür e-postalara itibar etmeyiniz.Arkadaşlar bir aile üyesinin adına benim e postama bir şey geldi logonuz hazır diye hiçbirimiz bir yere üye değiliz ayrıca aile üyenin adıyla ve benim e postama gelmesini saçma buldum nedir acaba bu e posta bir yere üyeliğim de yok
Sordum kimse alışveriş yapmamış zaten garip olan durum babamın ismi yazıyor ve babam yerine benim e postama göndermişlerSakın tıklamayın siz alışveriş yapmadıysanız . Aile üyelerine sorun alışveriş yapmışlarmı eğer yapmamışlar ise linke tıklamayın IP'nizi öğrenebilirler.