E-bebek.com Saldırısını Hack Grubu Üstlendi.

Bu konuyu okuyanlar

spyvigour

Öğrenci
Katılım
20 Aralık 2019
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
5
Puanları
3
Yaş
34
r10.net'de gezerken gördüm e-bebek.com saldırısını illegalplatform adlı grup üstlenmiş.

Ek olarak veritabanı user bilgileri paylaşılmış.
Arkadaşlar dikkatli olunuz burda kullandığınız tüm şifreleri değiştiriniz.

1594386317285.png


 

Hakantoris

Müdavim
Katılım
8 Mayıs 2020
Mesajlar
1,700
Reaksiyon puanı
1,242
Puanları
113
BruteForce'da kullanırlar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de neden E-bebek. Bebeklerden ne istiyorlar :(
 

CapScroLL

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2014
Mesajlar
3,657
Reaksiyon puanı
2,682
Puanları
113
Yaş
26
Yine şişko leş gibi ter kokan birisi. Durduk yere bebek sitesine bulaşandan ne beklenir ki... Güneş gözlüklü parfümlü artist macbooklu falan hayal ?
 

spyvigour

Öğrenci
Katılım
20 Aralık 2019
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
5
Puanları
3
Yaş
34
Durumla alakalı güncelleme var mı ?
 

CapScroLL

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2014
Mesajlar
3,657
Reaksiyon puanı
2,682
Puanları
113
Yaş
26
Websitemiz hakkında,

bu süreçte mümkün olduğunca az ve öz iletişim kurma seçimimiz farklı senaryolar üretilmesine yol açabiliyor. ancak bu tür sanal paylaşım platformları ya da basın aracılığı ile kamuoyuna tüm detayların açıklanmasının hazırlıksız olabilecek birçok firma için farklı saldırganlara ilham verebileceği riski unutulmamalıdır.
pazar sabahı uğradığımız “cybercrime” hadisesinden bugüne soğukkanlı bir şekilde kendimize adımlar belirledik. belirttiğim gibi önceliğimiz maddi çıkarlarımız değil, bizlerden hizmet bekleyen bebeveynlerimiz için en ufak bir risk almamaktır. iş modelleri sadece e-ticaret olan sitelerin bu tür kriz durumlarında müşterilerini yönlendirebilecekleri mağaza seçimleri olmadığı için websitemizi henüz açmamış olmamız bizi tanımayanlar tarafından doğru yorumlanamıyor olabilir. buradan hareketle ivedilikle 52 ildeki 162 mağazamız aktif edildi, tüm işlemler için ek güvenlik uygulamaları ile alışverişe devam ediliyor. bebeveynlerimizin bize olan güvenini mağazalarımızda görüyor olmak bu süreçteki en büyük moral kaynağımız.

websitemizi ise uzunca bir süredir her an aktif edebilme imkanımız bulunmaktadır. ancak mağazalarımızda kesintisiz alışveriş yapılabiliyor olmasının verdiği rahatlık sayesinde güvenliğin daha fazla arttırılması tercihimizle gözlemlerimize devam ediyoruz. bu ek tedbirler nedeniyle de sitemiz açıldığında bir süre beklenilenden daha yavaş olabilir.

ebebek 20 yılda kendisine güvenenler sayesinde bu ölçeğine kavuşmuştur, bundan sonra da her koşulda “güven” yatırımından vazgeçmeyecektir.
-Halil Erdoğmuş (CEO)
 

Son mesajlar

Üst