mustang
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
Epeydir Hanım evdeki Hoover Torbasız Süpürgeden şikayetçiydi.Hakikaten Hem Emiş gücü azdı,hemde Çok sesli çalışıyordu.Birde 6.ayında Hortumu elimizde kaldı.
Uzun zamandır araştırma yapıyordum bunun için.İlk torbasız Süpürgem Philips Marathondu. Çok sessiz ve emiş gücü çok iyi idi.Fakat 6 ayda bir filitresinin değişmesi gerekiyordu.Ben 5 yıl filitrelerini Basınçlı Hava ile temizleyip kullandım.En sonunda bir gün Motoru yandı.Servis Motor ve Filitresi için 200 lira istedi.
Bugün yine Philips almak üzere çıkmıştım yola.Bimeksde Dyson'ı gördüm.Sonra vazgeçtim Philips'den.Çoktandır almak istediğim bir makineydi bu.1099 liraya 12 taksit yapıyorlardı.Pendik Bimeks'te yoktu.Kalkdık 80 km. yol tepip Ümraniye Buyaka AVM'deki Bimeksten aldık cihazı.
Şimdi bayağı bir inceledim cihazı vede kullandık.Gerçekten Müthiş bir makine.1400Watt motorunun acayip bir emiş gücü var.Ayrıca ömür boyu kullanılan filitresi mevcut ki ev kullanımlarında 6 ayda bir soğuk suda yıkanarak kullanılabiliyor.
Eğer benim oğlum gibi Alerjik rahatsızlığı olanlara şiddetle tavsiye ederim.Ayrıca cihaz 5 yılda garantili.
Temizliği çok rahat.Hanım kullanırken epey zorlandı emiş gücünden dolayı ama çokda memnun kaldı açıkcası.
Böyle bir Süpürge Macerası yaşadım bu gün.
Paylaşayım istedim.