- Reaksiyon puanı
- 1,257
Dying Light da Türkçe dil desteği var ama ayarlarda dil değiştirme yerini hiçbir yerde bulamadım başka bir yerden mi değiştiriliyor acaba yoksa oyun içinde mi?
ps4 üzerinden değiştirilemiyor diye biliyorumDying Light da Türkçe dil desteği var ama ayarlarda dil değiştirme yerini hiçbir yerde bulamadım başka bir yerden mi değiştiriliyor acaba yoksa oyun içinde mi?
Ben ordan değiştirdim yinede ingilizce (pc yok telden geforce nowdan oynuyorum)Steam'de oyuna sağ tıkla bakalım, özelliklerde dil seçeneği var mı. Smite'ta böyle değiştiriyorum dili, oyun içinde yok onda da.
Not: Bende varmış oyun dsdad. Evet baktım böyle değişiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 127732
Ps değil steam dying light oynuyorumps4 üzerinden değiştirilemiyor diye biliyorum
PS4 mü PCmi olduğunu söylememiş ki.ps4 üzerinden değiştirilemiyor diye biliyorum
ps4 ise cevabını vermek içinPS4 mü PCmi olduğunu söylememiş ki.
Bi farkı yok aslında oyun içinde diş değiştirme yeri yok muGfnow hiç kullanmadım arayüzünü bilemiyorum.
Her yere kontroller kısmına kadar baktım eminim yokduOyun içinde options kısmında olacaktı yanlış hatırlamıyorsam.
Bende ps4 kullanıcısıyım oyunu cd olarak aldım ama açtığımda inglizceydi ayarlarda da türkçe yapma seceneği yok bilen varsa söyleyebilir mi teşekkürlerDying Light da Türkçe dil desteği var ama ayarlarda dil değiştirme yerini hiçbir yerde bulamadım başka bir yerden mi değiştiriliyor acaba yoksa oyun içinde mi?