Al bence zevkli oyun sonunu bilsende bütün hikayeyi bilmiyorsan zevk alırsın biliyorsan da zevk alırsın bence iyi bir oyunOyunun 3 tane sonunu yanlışlıkla öğrendim. Buna rağmen oyunu satın almalı mıyım?
Tamam teşekkürler. İlk oyunu çok sevmiştim. 2.oyunun biraz izledim baya güzel geldi ama inceleme izlerken spoiler yedim. :/Bence oyunu seviyorsan almalısın. Ben oyunu komple izledim. Sadece easter egg leri için alıp oynamayı planlıyorum![]()
Tamam teşekkür ederim.Al bence zevkli oyun sonunu bilsende bütün hikayeyi bilmiyorsan zevk alırsın biliyorsan da zevk alırsın bence iyi bir oyun
Dying light 1 i sevdiysen bunu da seversin
Oyunun 3 tane sonunu yanlışlıkla öğrendim. Buna rağmen oyunu satın almalı mıyım?
Hocam youtubede gezerken dying light 2 all endings diye bir video gördüm, 3 tane farklı resim koymuş. Oradan spoiler yediğimi fark ettim ve oyunda kaç tane son var diye başka bir siteye bakarken başka bir spoiler daha yedim.O değil de 3 tane sonunu da öğrenmek ayrı bir olay. Hadi bir sonunu öğrensen neyse de 3 ünü birden öğrenmeyi nasıl başardın onu anlayamadım
Ama dediğim gibi sadece easter egg leri için bile oynanır. Ki onların çoğunu da yapman için oyunu bitirmen lazım. Artık sonu içinde hangisi hoşuna gittiyse ona doğru gidersin
Tamam teşekkür ederim.Far Cry 5'in her türlü sonunu izledikten sonra yine de satın alıp arkadaşımla bitirdim ve bu kadar eğlendiğim başka bir oyun hatırlamıyorum. Oyunun sadece sonunu bilmeniz bence bir eksiklik değil. Sonuçta çok uzun bir hikayesi var Dying Light 2'nin o süre zarfında oynanış bakımından eğleneceğiniz için bence alabilirsiniz.
Hocam spoiler yememek için açamıyorum kusura bakmayın ama aşırı ağır spoiler yememissinizdir oynasaniz da zevk alırsınız sonu kadar hikaye ve ilerleyiş te çok önemliTekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.benim bahsettiğim spoiler yerde yatan beyaz tenli bir ceset, lawanı boğan aiden ve oyunun kaç tane sonu olduğunu öğrenmeye çalışırken füze ve save lawan yazılı bir metin gördüm ve görür görmez çıktım./SPOILER]Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar büyük spoiler'lar mı? Oyun zevkimi etkiler mi?
Tamam teşekkür ederim. Bana büyük gibi geldi acaba clickbait falan mı emin olamadım sorayım dedim.Hocam spoiler yememek için açamıyorum kusura bakmayın ama aşırı ağır spoiler yememissinizdir oynasaniz da zevk alırsınız sonu kadar hikaye ve ilerleyiş te çok önemli
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın.benim bahsettiğim spoiler yerde yatan beyaz tenli bir ceset, lawanı boğan aiden ve oyunun kaç tane sonu olduğunu öğrenmeye çalışırken füze ve save lawan yazılı bir metin gördüm ve görür görmez çıktım./SPOILER]Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar büyük spoiler'lar mı? Oyun zevkimi etkiler mi?
Tamam teşekkür ederim sadece resim olarak gormustum.Orada zaten 2 seçenek veriyor sana. Gerisini izlemediysen ne olacağını bilmiyorsun demektir. Yani 2 seçenekten birisini seçeceksin ama hangi psikoloji ile hangisini seçeceğin sana kalmış. O yüzden sadece o ise pek spoiler yemiş sayılmazsın. Ama ciddi anlamda güzel oyun. Her türlü spoiler yesen bile dediğim gibi kesinlikle oynaman lazım
Tamam teşekkür ederim.Fark etmez alıp oynayın, keyfini çıkarın. Güzel oyun.