DVD sürücü sorunu

crazymafya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben laptop ta bi oyun cd'si taktığımda içindeki kurulum dosyasına tıkladığımda takılıp kalıyor.Cd'yi çıkarttığımda da uygulama yapılandırması doğru olmadığından dolayı çalışamadı diyor.Ama aynı cd yi masaüstüne pc ye taktığımda doğru düzgün çalışıyor.Laptop ta da önceden çalışıyordu bu cd ler ayrıca.Bunun çözümü var mıdır acaba?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
okuyucu tozlanmış zarar görmüş olabilir başka oyun cd var mı tak bakalım o çalışıyormu?

masaüstü pc ye dvd ye mi takıyorsun cd room a mı?

FenerLee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okuyucunla alakalı bir sorun gözüküyor nadir olsada win. dede hata olabilir. iki yontem işe yaramıyoras okuyucunu değiştirmek gerekecek sanırım.

crazymafya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar taaktığım diğer cd leri çalıştırıo.mesela generals cd sini taktığımda ayrı bi install penceresi açtığından srun olmuo.ama ben cd nin içinden kurmam gereken oyunlarda setup dosyasına tıkladığımda takılıo.diğer bütün cd leri çalıştırıo.

FenerLee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman cd de bir sorun olabilir bu gibi durumlarda deneme yanılma yontemini kullanmalısın... aynı oyundan başka cd denemelisin...

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bende daha farkli bir sorun var.dvd yazicim 4 sefer degisti ve gene bozulud.en fazla yilda 2 kez yazdirma islemi gerceklestirmeme ragmen bozuluyor.ve kotu urunler degil 3u asustu son olarak samsung istedim.cozum olmadi. galiba anakart cikisinda bir problem var.benim tavsiyem external bir dvd yazici al.bende oyle yapmayi planiyorum.en azindan harici parcalarin bozulma riski daha az.isin bittigi an bi kenara koy kafan rahat etsin...

occuplus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
CD 'yi (izopropil alkol'ü %50 saf su ile seyrelt) ile micro fiber bez ile içten dışa(oval hareketler ile değil) temizle.