DVD lerde ses sorunum(Çözüldü)

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Sorunum çok basit. Bazı dvd ve divxleri izlerken ses gelmiyor. Sürekli divx ve dvd filmleri indiriyorum ama son zamanlarda neden se videolardaki sesi alamıyorum.

Bs player pro ve media player classic denedim olmadı. Ses codecleriyle bir ilgisi olabilir mi ?

Şu an power dvd yi indiriyorum ona oynatır inşallah

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sorunum çözüldü. Codec pack 'i yeniden kurdum.

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
10
muratcanberber dedi ki:
Merhaba arkadaşlar. Sorunum çok basit. Bazı dvd ve divxleri izlerken ses gelmiyor. Sürekli divx ve dvd filmleri indiriyorum ama son zamanlarda neden se videolardaki sesi alamıyorum.

Bs player pro ve media player classic denedim olmadı. Ses codecleriyle bir ilgisi olabilir mi ?

Şu an power dvd yi indiriyorum ona oynatır inşallah
Arkadaş bu mesajla asistan oldu.Tebrikler...

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Evet hiç fark etmemiştim. teşekkürler @lb.bingol . Nice mesajalara diyelim :D

klones25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim sorunum dvd palayer yani bilgisayar gibi ama bildisayar deil sadece fim müzik oyun vb. açabilioyor neyse ben bilgisayardan flasla dvd playera film attım dvd playerda görüntü var ama ses yok codec felan dio ingizce bana yardım et lütfen ?????????????

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba
benim sorunum dvd palayer yani bilgisayar gibi ama bildisayar deil sadece fim müzik oyun vb. açabilioyor neyse ben bilgisayardan flasla dvd playera film attım dvd playerda görüntü var ama ses yok codec felan dio ingizce bana yardım et lütfen ?????????????