DVD İçeriği Boş Görünüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RE_6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar ben bir arkadaşımdan assassin creed oyununu iki dvd halinde aldım, onun pc'sinde dosyalar iso şeklindeydi ama şimdi ben dvd rom'a koyunca boş dvdler görünüyor ama dvdlerin dolu olduğu belli. ne yapmalıyım?

Galileo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dvdlerin yanmış olabilme ihtimali aklıma geliyor kopyaladıktan sonra denemişmiydiniz o pcde acaba?

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
dvdler yanlış değil denemedik ama o arkadaşımdan hl 2 episode 1 fifa 08 gibi sürüyle oyun kopyaladık dvdlerin karışma ihtimali yok ^^

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
iso yu kalıp olarak mı kaydettiniz yoksa verid dvdsi olarak mı?
gerçi her iki ihtimalde de içerisindeki bilgilerin görünebilir olması gerekirdi...

Galileo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Join ME dedi ki:
dvdler yanlış değil denemedik ama o arkadaşımdan hl 2 episode 1 fifa 08 gibi sürüyle oyun kopyaladık dvdlerin karışma ihtimali yok ^^

yanış degil arkadaşım yanmış demiştim yanma ihtimali olabilir belki

clone cd ile iso falan almaya çalış bakalım belki sanal sürücüde görebilir düşük bi ihtimal ama calıstırdıgım cdler olmuştu ama yinede başka bir pcde hatta kopyaladıgın pcde denesen iyi olur çalışıyormu diye bence yazım hatasından kaynaklandı :) again

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
iso reader gibi bişeymi lazım acaba?

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arakadaş daha önce benimde böyle bir sorun olmuştu dvd+rw açtım okuyucuyu temizledim sonra okudu (benim senin kinin aynısıydı)