DVD Boş Gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan f1help
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

f1help

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birçok kullanıcı aynı sorunla karşılaşmış fakat çözüm bulunamamış sanırım..
benim sorunum DVD ye fotoları yazdırdım fakat daha sonra DVD boş gözüküyor özelliklerden dolu gözüktüğü halde birçok PC de denedim aynı boş gözüküyor fakat bir bilgisayarda fotoğraflarım aynı şekilde gözüktü DVD de, bu sorun hakkında bilgisi olan varmı acaba

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
çoğu pc o dvd seçiyor olabilir.Başka dvd dene

ByWarez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım Aynı Problem BenimdE BAŞIMA geldi bios ayarlarından Kapatmış Olabilirsin bi bakı ver sorun Cözülmesse Format At Ben Attım Düzelmişti

f1help

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi program ile yazdın ?

Nero ve CDBurnerXP ikisinde de aynı sorun yaşıyorum

coldnight daha öncede denemiştim ama şimdi tekrar denedim genede olmadı

ByWarez Bios ayarlarından neye bakacam anlamadım biraz açarsan çok memnun olurum çünkü Format çözüm olmuyor

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende yüksek hızda yazdığım dvd lerde aynı sorunla karşılaşmıştım,şimdi seçeneklerdeki maksimum hızın yarısıyla yazıyorum herhangi bir sorun yok...

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Kalitesiz boş dvd ler den oluyor eskiden princo larla başım beldaydı şimdi philips kullanıyorum bi problem yok . Boş gözüken diskleri okutmak için bu programı kullanabilirsin http://www.isobuster.com/isobusterdownload.php

bu program benim sorunuma da çzüm olur mu acaba?
sorun şu :
bir cd yazımı yaptım daha sonra üzerine tekrar çekim yaptım. çoğu kez sorun olmadı yazdığım her bilgi vardı.
aynı şekilde bir cd yazımı yaptım yine ama ilk çekimdeki bilgiler görünmedi bu kez. her iki yazımı neronun farklı sürümleri ile yaptığım için görünmediğini söylediler. bu program çözüm olur mu ?