DVB-T USB Dijital TV Alıcı nasıl

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Türkiye genelinde yayın DVB-T yayın yok şuan. İstanbul ve bir kaç şehirde test yayınları var. Bulunduğunuz şehir Anadolu'daysa yayın olmadığından bir şey izleyemezsiniz 2014 yılına kadar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ilk verdiğin linkteki uydu yayını ve karasal sayısal yayınlar için. türkiyede henüz karasal sayısal yayınlar başlamadı, test aşamasında. dolayısıyla ancak çanak antene bağlayıp uydu kanallarını izleyebilirsin. markasını yazmamışlar. o yüzden kart ile ilgili yorum yapamam. ancak ben olsam avermedia dan şaşmam. ben yıllardır avermedia kullanıyorum, memnunum. avermedia nın da usbden bağlanan buna benzer modelleri var. onlara bak derim. tabi fiyatı bunun kadar hesaplı olmaz. bir de analog yayın izleme durumun varsa analog destekli kartlara da bak.

zeybek91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uydu dışında int hariç ben anadoluda bilgisayardan tv izleyemezmiyim

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Çanak olmadan zor hatta imkansız... Tivibu yu dene...

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyin lütfen, belirttiğiniz cihaz sadece dvb-t yani karasal yayınlar için, uydu yayınları dvb-s standardında oluyor.

ilk verdiğin linkteki uydu yayını ve karasal sayısal yayınlar için. türkiyede henüz karasal sayısal yayınlar başlamadı, test aşamasında. dolayısıyla ancak çanak antene bağlayıp uydu kanallarını izleyebilirsin. markasını yazmamışlar. o yüzden kart ile ilgili yorum yapamam. ancak ben olsam avermedia dan şaşmam. ben yıllardır avermedia kullanıyorum, memnunum. avermedia nın da usbden bağlanan buna benzer modelleri var. onlara bak derim. tabi fiyatı bunun kadar hesaplı olmaz. bir de analog yayın izleme durumun varsa analog destekli kartlara da bak.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Yaa karasal yayınlar için tabiki ama bununla karasal yayınlarıda alması zor çünkü bu uydu alıcılarından önce çatı anteni kullanırdım Allah kahretsin yaaa... Ömrüm çatıda geçti...:laugh::laugh:

Bu antenle filan yayın almak zor...

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Karasal yayın anteninin büyüklüğü pek önem arz etmiyor, masa üstü küçük bir anten ile bile çekiyor, önemli olan yayın olması..

Yaa karasal yayınlar için tabiki ama bununla karasal yayınlarıda alması zor çünkü bu uydu alıcılarından önce çatı anteni kullanırdım Allah kahretsin yaaa... Ömrüm çatıda geçti...:laugh::laugh:

Bu antenle filan yayın almak zor...