Düzeltme ve özür...

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
249b.jpg
Düzeltme ve özür...

2007...

Isparta’da bir öğretmen, öğrencilerine "Atatürk portreli" tişörtler giydirip, Cumhuriyet mitingine götürdüğü için suçlu bulundu, maaşı kesildi.

2008...

İzmir Atatürk Lisesi’ne yapılan baskında, 3 Atatürk büstü, 2 Gençliğe Hitabe, 8 Nutuk ele geçirildi. Öğrencilerin beynini yıkamaya çalışan 9 "Atatürkçü yobaz" öğretmen derhal açığa alındı.

2009...

Kadıköy Anadolu Lisesi’nde gizli gizli "Atatürk’ü anma töreni" yapıldığı duyumları alan Milli Eğitim Müfettişleri, operasyon düzenledi. 200 öğrenci ve 11 öğretmen, İstiklal Marşı söylerken suçüstü yakalandı. Pencereden kaçmayı başaran "elebaşı" fizik öğretmeni aranıyor.

2010...

Milli Eğitim Şûrası’na yakasında Atatürk rozetiyle katılıp, "Burası şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz" diye slogan atan 3 "meczup" öğretmen, dövülerek salondan atıldı.

2011...

Galatasaray Lisesi’nin yatakhanesinde yapılan aramada, yastıkların arasına gizlenmiş halde, 71 Türk bayrağı, 28 Atatürk posteri bulundu. Yatakhane mühürlenip, ilaçlandı... Vefa ve Haydarpaşa liselerinde, iPod’larına "10’uncu Yıl Marşı" yükleten 129 öğrenci, ibret-i alem için falakaya yatırıldı. Bahariye İlköğretim Okulu’nda "Andımız"ı okuduğu saptanan 7 ila 11 yaş arasındaki 90 öğrenci ise psikolojik tedavi altına alındı.

2012...

Gece saat 04.00 sularında ellerinde çiçeklerle duvardan atlayarak Anıtkabir’e girmeye çalışan 3 öğretmen ve 14 öğrenci, belediye zabıtaları tarafından coplandı. Zabıtaları protesto için toplanan Gazi Üniversitesi öğrencileri, tazyikli su ve göz yaşartıcı bombayla dağıtıldı.

2013...

"Şerefli gazeteci Ali Kemal’e iade-i itibar gecesi"nde olay çıktı. Hasan Tahsin posteri açan Dokuz Eylül ve Ege Üniversitesi’nin "gerici" doçentleri, linç edildi.

2014...

Kemalistler, Makedonya’dan TV yayınına başladı. Programlara katılan 8’i rektör 17 profesör, meslekten tart edildi. Makedonya’ya nota verildi. Milli Eğitim Bakanlığı, Makedonya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne siyah çelenk bıraktı.

2015...

Florya sahilinde "Atatürk yuvası" ortaya çıkarıldı. İzinsiz kamp kuran ve çadırlarında "Atatürk ilkeleri" eğitimi vermeye çalışan 5 öğretmen ve 78 öğrenci, "kıyı kanununa muhalefet" ve "fuhuş"tan savcılığa çıkarıldı. Çadırlar yıkıldı.

2016...

Dolmabahçe’de İngiliz firkateyninde kutlanan "19 Mayıs Vahdettin Efendimize Saygı ve Gençlik Bayramı" törenlerine gölge düştü... Samsun’da korsan gösteri yapmaya kalkışan 19 Mayıs, 18 Mart, Karaelmas ve Karadeniz Teknik öğrencilerine ateş açıldı.

2017...

Avrupa Birliği, Atatürkçü Düşünce Derneği’ni terör örgütleri listesine aldı. ODTÜ ve İTÜ’de derneğe bağış toplayan 38 örgüt mensubu genç, tutuklandı. Gençlerin ana-babalarının da, 10 yıl önce Tandoğan mitingine katıldıkları, hatta 12’sinin Çağlayan mitingine de gittiği tespit edildi.

2018...

ABD, Fransa’dan Malta’ya geçmeye çalışan Erdoğan Teziç’i paketledi... Yıkıcı faaliyetlerde bulunan eski YÖK Başkanı, Paris’teki Bosna Büyükelçiliği’ne sığınmıştı. Bosna’ya nota verildi. Boliç dövüldü.

2019...

Birleşmiş Milletler, Atatürkçülerin "mülteci" kapsamına alınamayacağını açıkladı. Bu arada Türkiye, Almanya’da tutuklu bulunan eski Başsavcı Vural Savaş’ın yargılanmak üzere iadesini istedi.

2020...

Atatürkçüler, Toroslar’da kıskaca alındı. Stratejik ortağımız ABD, Atatürkçülerin imhası için, insansız uçaklarla anında istihbarat vereceğini açıkladı.

*

Geçen sene yazmıştım bunu.

Düzeltir, özür dilerim...

2020’ye kalmaz çünkü.

Yılmaz ÖZDİL

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bayıldım ya. Usta yazar yine kalemini konuşturmuş. Harika ..

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2008... Atatürk Üzerinden Prim yapmaya Çalışan Y.Özdil , Türkiyenin Sadece Atatürk ve Sözde Atatürk'çülerden olduğunu sanmaktadır...

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Pc master merak ediyorum sen lider olarak kimi kabul ediyorsun. Yoksa Ayetullahımı

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
2007...

Isparta’da bir öğretmen, öğrencilerine "Atatürk portreli" tişörtler giydirip, Cumhuriyet mitingine götürdüğü için suçlu bulundu, maaşı kesildi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Isparta'da bir öğretmenin, öğrencilerine üzerinde Atatürk resmi olan tişört giydirdiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılması olayına açıklık getirdi. Bakan Çelik, "Üzerinde Atatürk resmi olan tişört giydirildi diye hiçbir öğretmene soruşturma da açılmaz, ceza da verilmez. Bu arkadaşımız öğrencileri izinsiz olarak alıp İzmir'e bir mitinge götürmüş. Bunun üzerine kendisine bir soruşturma başlatılmış" dedi.
Kaynak

2008

Hükümetten Hilton Arazisi ve CnnTürk Yayını için izin isteyen Doğan istediğini alamadığında Yılmaz Özdil Doğan için kalemşörlük yapar.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben Ne Şii'yim ne de İranlıyım, bu yüzden Ayetullahla işim olmaz,

Özdil'in yazısından bana 1 tane Atatürk'ün Sözünü ve ya davranışını gösterebilirmisin ? Gösteremezsin, Niye ? Özdil gerçek Atatürkçü mü?, değil. Ne yapmış özdil? ATATÜRK'ün Adını almış, Ne bugün nede dün olmuş ne de gelecekte olma ihtimali olmayan olaylara bulaştırmış. Bak, Sadece Atatürk'ün ismini o Paragraflardan Çıkar. Birde bu şekil oku, Bakalım Atatürk'e dair en ufak bir Düşünce Fikir bulabilecekmisin?

Ama Bugün'e bir bak,

Başı kapalı Diye Üniversiteye alınmayan Öğrenciler, Din ve Vicdan özgürlüğü olduğu halde Dinini yaşayamayan insanlar ve birde Dindar olduğu için irticacı diye yafta yiyen insanlar var.

İşte bu yüzden sözde Atatürkçü, Bizler Atatürk'ün bedenine tapmıyoruz tapmayız da ! Bizler Sözde Atatürkçü'ler gibi Atatürk'ü alıp, Takvim ve ya anahtarlık yapıp satmayız. Bizler Basın Özgürlüğü adı altında İnsanların Haysiyet ve Şereflerini lekeleyecek iftiralar yapmayız, yapanlara da destek çıkmayız.

Benim bir lidere ihtiyacım yok, Aklım olduğu sürece de olmayacak.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
2008

Hükümetten Hilton Arazisi ve CnnTürk Yayını için izin isteyen Doğan istediğini alamadığında Yılmaz Özdil Doğan için kalemşörlük yapar.

Yılmaz özdilin üslubu sabah gazetesindede aynıydı şimdide aynı
patronuyla değişme olayı filan yok , takip eden iyi bilir ;)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
eğer bu ülkede çoğunluk sağduyulu müslüman değil de örneğin iranlı şiiler olsaydı ve Atatürk adı ve ideolojisi kullanılarak üzerlerinde baskı oluşturulmuş olsaydı bu dedikleri mümkün olabilirdi...
en azından 80 küsür yıl sürmezdi yani

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
zalimler yenik düştüklerinde zulme ugrayacaklarını sanırlar şünkü inançları kendilerinki gibi olmayana zulmetmeyi meşru görüyor
bu yazı benim neznimde sadece itiraftır

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Legolas, Sorumu tekrar soruyorum, Bana Yukarda paylaştığın yazıdan Atatürk ismi çıkarıldıktan sonra 1 tane Atatürk ile ilgili bir paragraf gösterebilirmisin ?

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ben Ne Şii'yim ne de İranlıyım, bu yüzden Ayetullahla işim olmaz,

Özdil'in yazısından bana 1 tane Atatürk'ün Sözünü ve ya davranışını gösterebilirmisin ? Gösteremezsin, Niye ? Özdil gerçek Atatürkçü mü?, değil. Ne yapmış özdil? ATATÜRK'ün Adını almış, Ne bugün nede dün olmuş ne de gelecekte olma ihtimali olmayan olaylara bulaştırmış. Bak, Sadece Atatürk'ün ismini o Paragraflardan Çıkar. Birde bu şekil oku, Bakalım Atatürk'e dair en ufak bir Düşünce Fikir bulabilecekmisin?

Ama Bugün'e bir bak,

Başı kapalı Diye Üniversiteye alınmayan Öğrenciler, Din ve Vicdan özgürlüğü olduğu halde Dinini yaşayamayan insanlar ve birde Dindar olduğu için irticacı diye yafta yiyen insanlar var.

İşte bu yüzden sözde Atatürkçü, Bizler Atatürk'ün bedenine tapmıyoruz tapmayız da ! Bizler Sözde Atatürkçü'ler gibi Atatürk'ü alıp, Takvim ve ya anahtarlık yapıp satmayız. Bizler Basın Özgürlüğü adı altında İnsanların Haysiyet ve Şereflerini lekeleyecek iftiralar yapmayız, yapanlara da destek çıkmayız.

Benim bir lidere ihtiyacım yok, Aklım olduğu sürece de olmayacak.

Takmışsınız bir zulumdür gidiyor. Ben müslüman değilmiyim? Madem zulüm varsa ben nasıl dinimi özgürce yaşıyorum o zaman. Nasıl böyle bir iftira atıyorsunuz anlamıyorum. Türbana takmışsınız sanırsının ki din sadece Türbandan ibaret. Ya söylesene bana kaç tane kız türban yüzünden okuyamadı? Milyonlarca mı? Hadi diyelim erkeklere saçlarını göstermek istemiyor namahremden kaçıyorla, bu kızlar okula gittiklerinde erkeklerle birarada yine bulunmayacaklar mı? Yoksa oradada mı ayrı sınıf talep ediyorsun? Ayrıca ben sana açık bir soru sordum . Anladım Atatürkü sevmiyorsun belkide nefret ediyorsun. Bende sana lider olarak kimi görüyorsun dedim. Bu çok basit bir soru.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Öööff ya ! Sana laf anlatmak deveye hendekte salto attırmaktan daha zor.

Sana diyorum ki yazdığın yazıda ki olayların hiçbirinde gerçeklik payı yok, bilakis bu zaman da Dindar olan insanlara baskı, kısıtlama v.s gibi şeyler yapılıyor.

Ben Türban takmıyorum takmam da :) bu işin şakası, Türbanı açıkcası bende Üniversitelerde istemiyorum. Neden ? dediğin gibi Onu takan kişi bilinçli takıyorsa zaten üni ortamına gitmek istemez, Ancaaak Kişinin seçim özgürlüğüne de ne ben karışırım ne de sen ! Okumak istiyorsa ve de başı kapalıysa özgürce gidip okuması onun hakkı. Başını Dininin gereğinden dolayı kapatıyor. Bu yüzden Dindarlara bu konuda sıkıntı çıkarılıyor.

Atatürk'ü sevmiyorsun diyorsun hatta nefret ediyorsun demişsin şu çarpıtmaya bakarmısınız, Gıyabımda konuşma hakkını sana kim verdi? Ben SÖZDE ATATÜRKÇÜ'yüm diye geçinenleri sevmiyorum !

Lider cevabını daha önce verdim Yine veriyorum. Benim bir Lidere ihtiyacım yok ! Çünkü burası Demoktarik bir ülke ve bende demokrat bi insanım. Aklım var Çok şükür bu yüzden herhangi bir lidere ihtiyacım YOK !

Sen benim sorularıma cevap ver şimdi !

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bu konuları neden müslümanlık üzerinden algılıyorsunuz sanane kardeşim ben böyle inanıyorum sen devlet olarak benim inancıma saygı duyacanmı duymayacanmı sorun bu

tabiihab

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayatımda bundan daha saçma bir yazı okumamışımdır heralde. Adamın hayal gücü sağlammış. Roman yazsın bari ilerde dizi yaparlar belki.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
legolas4444 sen ve senin gibi SÖZDE Atatürkçülerin sonu gelecek nesil daha temiz olacak ...Yeter!!! sizin gibiler artık Atatürk üzerinden prim kazanmaya çalışmayın.Bir kaçtane sözde koz var elinizde arkada bir medya(!) ve bir aktif parti(!) ve diğer arka bileşenler ... Elbet bir gün Türkiye böylelerinizden silkelenecek...
Artık kafanızı bir taşa vurma zamanı gelmedi mi?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
legolas4444 dedi ki:
Usta yazar yine kalemini konuşturmuş

Gerçekten usta yazar. Zira usta olmasaydı bir şeyi olduğundan bu denli farklı anlatamazdı.

Senin "usta" dediğin adam, önden bir giriş cümlesi vererek, tüm yazısını bu cümlenin üzerine kafadan sallayarak bir "roman" havasına büründürmüş. Halbuki bütün yazısı sadece bir tek cümleden ibaret. Nedir o cümle:

Öğretmenler sorumluluk alan kimselerdir, öyle 30 tane ailenin evladını kimseden izinsiz kafasına göre mitinglere bilmem nerelere götüremez. O çocuklar senin benim gibi değildir, herşeyi akıl edemezler, onlardan bir tanesine bir şey olsaydı kim verecekti hesabını? Sen mi verecektin yoksa usta yazarın mı verecekti? Üstelik bir tanesini bırak, o çocukların hepsine birden de bir şeyler olabilirdi. Ama çocuklara ne olacağı umurunuzda değil. Ben size söyleyeyim, bu olay Türkiye dışında bir yerde olsaydı o şahıs değil sadece maaş kesilmesi, öğretmenlikten de men edilirdi.

Çünkü bu sorumsuz öğretmenin yaptığı kanun ve yönetmeliklere göre suçtur!

Ama bu durum Yılmaz Özdil'i her zaman yaptığı hikaye uydurma hevesinden alıkoymuş mu? Hayır. Peki Yılmaz Özdil, o öğretmenin aslında ne için ceza yediğini bilmiyor mu? Biliyor. Bildiği halde nasıl böyle yazabiliyor? İşte onun ustalığı bu; haysiyetsizlik.

Tatmin olmayanlar Reallist'in mesajını okusun.