Xiaominin telegram gruplarında verdikleri bilgiye göre Redmi Note 8 için MIUI 12 hazır ve her an dağıtılabilirmiş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Telegram Grubu için: t.me/xiaomiuiturkce |
Xiaominin telegram gruplarında verdikleri bilgiye göre Redmi Note 8 için MIUI 12 hazır ve her an dağıtılabilirmiş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Telegram Grubu için: t.me/xiaomiuiturkce |
Yaşasııııın çok mutluyuuuum
Xiaominin telegram gruplarında verdikleri bilgiye göre Redmi Note 8 için MIUI 12 hazır ve her an dağıtılabilirmiş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz yorumlarda belirtmeyi unutmayın.
Telegram Grubu için: t.me/xiaomiuiturkce
Ekli dosyayı görüntüle 120302
Bende ??Yaşasııııın çok mutluyuuuum![]()
Bende dediğiniz çizgi, Dark Mode 2.0, kontrol paneli içinSırf o alttaki çizgi için bekledim
Sjsjsksksksk
Gelir gelmez OTA'dan kuracağımİnşallah gelir bugün siz yükleyecek misiniz? Ben yükleyeceğim.
OTA ne hocam?Gelir gelmez OTA'dan kuracağım
Güncelleyici uygulamasından kurulabilen güncelleme. Güncelleme yayınlandıysa fakat size daha gelmediyse OTA'dan kurabiliyorsunuzOTA ne hocam?
Anladım bende o özellik yok ama gözükmüyor. Foto atsanız baksamGüncelleyici uygulamasından kurulabilen güncelleme. Güncelleme yayınlandıysa fakat size daha gelmediyse OTA'dan kurabiliyorsunuz
Gelince konu açarım hocamAnladım bende o özellik yok ama gözükmüyor. Foto atsanız baksam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelince haber verin![]()
Tamamdır.Gelince konu açarım hocam
Bu içerik forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı filtrelenmiştir..net reklamıda yap benim için [emoji1787]. Orasıda arkadaşın forumuBende burdan öğrendim telegram kanalı olduğunu hemen katıldım.(şimdi orda sdn forum reklamı yapacağım [emoji1787])
Asistan olduğunuza bakmamak lazım ?3 tane forumdan yaklaşık 5k erişim aldığım için olabilir bence [emoji1787]![]()
[emoji48]Asistan olduğunuza bakmamak lazım [emoji48]
Bu içerik forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı filtrelenmiştir. <3Bu içerik forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı filtrelenmiştir..net reklamıda yap benim için [emoji1787]. Orasıda arkadaşın forumu
Bu içerik forum kurallarına aykırı olduğundan dolayı filtrelenmiştir. QUOTE]Arkadaşta geldi [emoji1787]
O dağıtılmaya başlanmıştı zaten. Bölgeyle alakası yokŞuanki sürümünüz nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 120370bende bu güncelleme geldi.
Acaba bölgeyi hindistan ya6ptıgım için mi ?
Kaçıncı forum? ?
Xiaominin telegram gruplarında verdikleri bilgiye göre Redmi Note 8 için MIUI 12 hazır ve her an dağıtılabilirmiş. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz yorumlarda belirtmeyi unutmayın.
Telegram Grubu için: t.me/xiaomiuiturkce
Ekli dosyayı görüntüle 120302
Sanırım 3 oldu [emoji1787]Kaçıncı forum? [emoji23]
11.0.11 geldi. OTA'dan güncelleyebilirsin.
Çin stabil dağıtıldı.Bazı bölgelere dağıtılmaya başlanmış duyduğum kadarıyla.