• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Duyuru: Forum Güncellendi

Elinize sağlık güzel olmuşda bu url eklerken zor oluyor biraz ve resimde. eski sistemdeki daha iyidi. resim urlsini koyuyom direk resim gelio altına yazı koymak için uğraşıom :) yada bana zor gelio.

Hocam sana yazmak da zor geliyor anlaşılan. :D Uğraşıom, gelio :D

konuyu okuyanlar ve sağ tarafta gelmiş

@keyloger ben formun üst köşesine birde nazar boncuğu istiyorum :) Ne olur ne olmaz kem gözlere karşı.

keşke şu mavi şeriftlerde editör bölümü gibi sadece renklere sahip olsa :)

bir de smileyları düzeltseniz güzel olacak :) eskiden daha fazla smiley seçme şansım oluyordu :mrgreen:

bende de sorun var.

Bu mesaj paneline bazen yorum yazdığımda tarayıcım kapanıyor. Hata raporu veriyor.

Eskiden bu hiç olmazdı. Neden acaba?

internet exploer de yaşanıyor.. durdurulsun mu ? evet hayır :) ben chrome kurdum rahatladım :D uğraşmadım :D

Opera da yaşıyorum. Ama her zaman olmuyor. Mesala şimdi yazdığıma göre sorun yok demektir :P

Dün uğ uzun yazı yazmıştım hepsi bir anda gitti. Tesadüf sandım ama bugün iki defa yağpınca garip geldi

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:00 ----------

keyloger yardım:D:D

Ben sabahlayın belirttim ama bende çalışıyor dedi sonra da birşey demedi.

Opera'cılar biraz bakındım ama kullandığımız sürümle alakalı bir Opera sorunu belirtilmemiş, tarayıcınızı en güncel sürümüne getirin, güncellemeler düzelmesini bekleyeceğiz şimdilik. :)

Key amca:D

Bendeki en yeni sürüm. Sorun nerden kaynaklanıyor çözmüş değilim. Sizin de işiniz bitsin güncellemeyi yapın sonra da daha detaylı konuşuruz:)

Arkadaşlar bende de bir problem var nedense safari ile mesaj yazamıyorum ! Mesaj yazılan şu yer gözükmüyor gelişmişe tıklıyom ona tıklıyorum ama nafile !! Ama diğer tarayıcılarda chrome ve ya firefoxda mesaj yazabiliyorum !!

Ana Sayfaya girerken giremedim bu çıktı şimdi :D

4558.jpg

503 Sefer sayıLı uçağımız rötar nedeniyLe geçikme yaşayacaktır :P